MAXXIS Minion DHR II 26x2.40 60a 60DW

Nova generacija dizajna i konstrukcije; guma spremna za boj na svim frontovima. 

Šifra: 6726372907000

349,99 HRK/kom

209,99 HRK/kom

Opcija

26x2.40 60a 60DW

• M327
• izvrsne kočione sposobnosti uz savršenu trakciju u zavojima
• dostupni modeli sa 3C MaxxTerra* i Tubeless Ready (TR)* tehnologijom


Trail verzija Maxxis Minion DHR II gume dolazi sa istim uzorkom gazne površine kao i njezin downhill dvojnik. On koristi Single-ply unutarnju konstrukciju gume kako bi se smanjila težina. 

Bočne ripne izgledom su posuđene od legendarne Minion DHF gume, no dodatno su obrađene kako bi osigurale više potpore u trakciji. Zato DHR II savladava zavoje kao rijetko koja guma.

Središnji dio gazišta dolazi sa ukoso rezanim oštrim ripnama kako bi akceleracija (ubrzanje) bilo što efektnije, a sitne brazde raspoređene po ripnama osiguravaju sigurniji grip i kada je bicikl u nagnutom položaj.


U centru se nalaze ripne u obliku "lopate" koje imaju osobinu ukopavanja tijekom kočenja održavajući kontrolu bicikla na visokoj razini.

Idealna je kombinacija ove gume s Minion DHF gumom na prednjem kotaču za agresivnu trail vožnju. Prednja guma ima funkciju usmjeravanja dok Vas stražnja mora bez proklizavanja uvijek goniti naprijed, uključujući maksimalno prenošenje kočione sile na tlo kada je to potrebno. 

Minion DHR II 26x2.40 60a 60DW 

 

VELIČINA: 26x2.40
DUROMETAR: 60a
TPI: 60, Dual ply
MAX PSI: 65 
TEHNOLOGIJA: -
TEŽINA: 1230g
RUB: Sa žicom
MAXISS SKU: TB72907000

 

Pogledajte ostale dostupne modele Maxxis Minion DHR II vanjske gume, kao i ostale Maxxis proizvode.

 

 

________________

*MAXX TERRA, tehnologija obrade gume koja uključuje posebnu konfiguraciju više različitih smjesa postavljenih između vanjske gume i unutarnje konstrukcije gume. Ova tehnologija podrazumijeva mekaniju gumu sa većom sposobnošću trakcije (od MaxxSpeed tehnologije) s jedne strane, a sa druge izdržljivije gazište i manji otpor prilikom kotrljanja od MaxxGrip tehnologije. 


*DUAL PLY tehnologija podrazumijeva dva zadebljana sloja unutarnje konstrukcije gume, postavljene od ruba do ruba. Omogućava temeljitiju zaštitu, a tvrdoća i čvrstoća bočnih zidova omogućuje bolji DownHill okršaj.

 

 

 

________

*Sve navedene specifikacije podložne su promjeni bez prethodne najave.

 


  

Shopping lista

Košarica je prazna.