MAXXIS Shorty 26x2.40 3C 60DW

Ripne srednje visine za mekan teren i blatne uvjete. Znatno svestranija guma od WetScream-a.

Šifra: 6726372911000

599,99 HRK/kom

359,99 HRK/kom

Opcija

26x2.40 3C 60DW

● široke agresivne ripne
● pojedini modeli dolaze sa 3C* MaxxGrip* tehnologijom obrade gume
● Dual ply* unutarnja konstrukcija gume sa butyl umecima*


DH staze na današnjim svjetskim natjecanjima su strme, tehnički zahtjevne i popraćene najrazličitijim uvjetima. Našim vozačima bila je potrebna guma sa srednje velikim ripnama, koja će jednostavno savladati suhe i vlažne terene, rasturiti zavoje i izvući se iz blata.
Shorty je upravo ta guma.

 

Doduše, Shory je znatno svestranija guma od naše poznate gume za blato; WetScream-a. Većeg je volumena zraka uz dual ply unutarnju konstrukciju i ripne različite veličine. Bočne ripne su znatno veće za što veću stabilnost u zavojima, posebno pri velikim brzinama. Na gaznoj površini gume ripne su znatno šire postavljene kako bi čišćenje od blata bilo efikasnije. Četverokutnog su oblika što nudi dodatnu sigunost prilikom kočenja. 

 

Ako je u pitanju neravan teren i različiti uvjeti, Shorty sigurno pobjeđuje!

 

VELIČINA: 26x2.40
DUROMETAR: 3C
TPI: 60, Dual ply*
MAX PSI: 65
TEHNOLOGIJA: MAXX GRIP*, BUTYL INSERT*
TEŽINA: 1.215g
RUB: Žica
MAXISS SKU: TB72911000

 

Pogledajte ostale dostupne modele Maxxis Shorty vanjske gume, kao i ostale Maxxis proizvode.

 

________________

*3C TRIPLE COMPOUND tehnologija obuhvaća tri različita materijala gume integrirana na različite dijelove gume uzduž gazišta. Središnja smjesa osigurava dobar grip, uklanja mogućnost habanja, posebno prilikom kočenja, i osigurava nizak otpor prilikom kotrljanja. Bočni slojevi su znatno mekaniji što osigurava bolje prijanjanje gume u zavojima. Ove karakteristike gumu čine efikasnom u različitim uvjetima.

*MAXX GRIP, novi naziv za downhill 3C konfiguraciju smjese gume koju jednostavno morate upoznati, a kasnije ćete imati potpuno povjerenje u nju.3C MaxxGrip nudi najbolji grip i sporiji rebound ripni kako bi guma što dulje ostala u kontaktu s površinom. Savršena kombinacija za DH vožnje.

*BUTYL INSERT - dodatni  komadi butyl gume umetnuti u dio ruba, uglavnom DH guma, kako bi uklonili mogućnost rezova bočnih zidova, zaštitili obruč od intenzivnih udaraca i ojačali obje strane gume u svrhu postizanja veće stabilnosti tijekom vožnje.

*DUAL PLY tehnologija podrazumijeva dva zadebljana sloja unutarnje konstrukcije gume, postavljene od ruba do ruba. Omogućava temeljitiju zaštitu, a tvrdoća i čvrstoća bočnih zidova omogućuje bolji DownHill okršaj.

 

________

*Sve navedene specifikacije podložne su promjeni bez prethodne najave.

 

 

Shopping lista

Košarica je prazna.