CRAZY SAFETY Tigar dječja kaciga, 49-55cm

Za siguran ulazak Vašeg djeteta u svijet prometa. Šareni i simpatični likovi i oblici bez ikakvog će protesta završiti na dječjim glavama. Nikada nije bilo jednostavnije klince nagovoriti na kacigu!

 

Šifra: 1043011025020

399,99 HRK/kom

299,99 HRK/kom

Opcija

Tigar, 49-55cm

Osjećaj sigurnosti zabavan je osjećaj. Upravo je on središte danske Crazy Safety filozofije izrade dječjih kaciga i opreme za bicikl i sport.   Inspiraciju su pronašli u malenim ljudima crvenih obraza, nezaustavljive brzine, snažnog i veselog duha; vlastitim klincima! 

 

To su početne točke, osnova za stvaranje jednostavne, sigurne i ugodne kacige koja će takve osjećaje njegovati i nakon duge avanturističke vožnje i puta. 3D izrada simpatičnih ili pomalo opasnih likova pozitivno djeluje na razvoj motoričkih sposobnosti i osjećaja za prostor.


Iza šarenih boja i simpatičnih oblika CrazySafety kaciga nalazi se siguran proizvod sa TUV certifikatom. Crazy Safety serija uključuje i dodatan asortiman proizvoda poput svjetala, zvona, lokota, raznih zaštita, reflektirajućih trakica i sl.


Crazy Tiger kaciga djelomično je izvedena InMould tehnologijom (spajanje različitih unutarnjih materijala sa laganom EPS školjkom). Rubovi kacige su  od gume, a kacigu fiksira šareno remenje.

 

Stražnji dio je opremljen crvenom LED žaruljicom za veću prepoznatljivost u uvjetima lošije vidljivosti/svjetlosti. LED žaruljica se nalazi na stražnjoj lako prilagodljivoj kopči, kojom se regulira veličina kacige (od 46 do 55cm).
Na području brade nalazi se dodatna mekana zaštita, koja zaokružuje ovaj neobičan dizajn.

 

TÜV/GS certifikat, testirano po EN1078
VELIČINA: S: 49-55cm

 

Kaciga čini idealnu kombinaciju sa Tiger lokotom i zvonom .

 

U CrazySafety asortimanu možete pronaći slične proizvode .

Shopping lista

Košarica je prazna.