fbpx

9. Put Konavle 100km

Put Konavle 100km

U organizaciji BK Konavle najavljujemo tradicionalnu biciklistička utrku, 9. Put Konavle 100km koja se organizira svake godine sve od 2012.g.

Put Konavle 100km

Utrka koja je kroz sve ove godine promijenila dosta oblika i kategorija, ali uvijek zadržala glavni cilj, a to je taj da vam pruži ono najbolje od Konavala u biciklističkom smislu. Utrka zadnjih godina okuplja mnoštvo poznatijih vozača iz ove regije i to je čini atraktivnom kako za sudjelovanje, tako i za gledanje borbe do zadnjeg milimetra.
Prvih se godina odvijala u formatu da se vozilo 3 dana po 30ak km cestovne i Mtb vožnje, zatim je prebačena 2014.g. kao jednodnevna cestovna utrka sa startom i ciljem na Grudi i tako se vozi do 2016.g kada se start i cilj sele u Čilipe i finiš nije više na ravnom dijelu već za kraj ima uspon u Čilipe i pruža najspremnijim vozačima fer borbu za pobjedu.

Promijenjeni cilj i start

Ove godine smo odlučili stvari malo začiniti pa ponovo pomičemo start i cilj koji će ovog puta biti na Zvekovicu, a gdje drugo nego točno ispred prostorija našeg biciklističkog kluba. Sigurni smo da će finish na tom ravnijem dijelu donijeti veliku i zanimljivu borbu.

Manji broj kategorija

Put Konavle 100km


Također prošlih godina imali ste priliku voziti u 3 kategorije, ove godine će to biti samo dvije, cestovna 100km i MTB 30km a obje u muškoj i ženskoj kategoriji.
Utrka će ove godine imati i manji nagradni fond a sve zbog trenutne situacije i manjeg broja sponzorstva,
Pa će tako pobjednicima pripasti:

  1. 2250,00kn
  2. 1500,00kn
  3. 750,00kn

Pozivamo vas da se okušate bilo u manjoj ili većoj kategoriji, doživite Konavle na biciklu i uživate u već poznatoj dobroj organizaciji B.K. Konavle.

Prijave na: https://www.stoperica.live/races/189/

Put Konavle 100km

IZBORNIK