fbpx

O ENDURA BRENDU

endura

Endura je osnovana u Škotskoj 1993. godine s ciljem – unaprijediti performanse i funkcije biciklističke odjeće. “Lansiravši” dobre proizvode na tržište, vrlo brzo su se probili na globalnu scenu kao kvalitetan i dugotrajan brend. Od lokalnih heroja postali su globalna vodeća tvrtka. 

Endura je odabran brend mnogih profesionalnih cestovnih, mtb i triatlon timova. Suradnja s vodećim ekspertima u području aerodinamike i “bike fittinga” osigurava proizvodnju top proizvoda.

Blisko partnerstvo s UCI svjetskim cestovnim timovima donijelo je novu razinu načina proizvodnje. To je rezultiralo nevjerojatnim izvedbama na utrkama poput Alex Dowsettovog obaranja jednosatnog rekorda na pisti, nekoliko TT nacionalnih titula i mnoštvo WorldTour postolja. Testiranje od strane vozača u kombinaciji s visokom tehnologijom, eksperimentima posvećenim aerodinamici i regulaciji temperature donijet će najbolje proizvode na tržištu.

Ova razina performansi nije samo za profesionalce. Proces se ponavlja kod svih proizvoda.

Endura Drag2Zero aero triatlon program, QDC (Quick Dry Cool), razvijen je u suradnji sa Simonom Smartom (Smart Aero Technology) koji je vodeći aerodinamičar u biciklističkom svijetu.

Filmići Dannya MacAskilla su pregledani nekoliko milijuna puta online, ali on je zadnja osoba koja će se ponašati kao zvijezda. Umjesto toga, on će se pojaviti u Endura sjedištu s hranom i pićem i razgovarati o budućim zajedničkim projektima.

U Enduri nikada ne odabiremo kraći put ili prečac, uvijek razmišljamo o sljedećem dijelu putovanja.

[product_category per_page=”6″ columns=”6″ orderby=”menu_order” order=”ASC” category=”jakne-i-prsluci”][product_category per_page=”6″ columns=”6″ orderby=”menu_order” order=”ASC” category=”biciklisticke-hlace”]

IZBORNIK