fbpx

Bikademy s novom Android aplikacijom u novom ruhu izlazi na europsko cikloturističko tržište

bikademy

Već postojeći cikloturistički proizvod Bicikademija doživjela je svoj novi dizajn i postaje novi brend pod nazivom Bikademy koji se sastoji od nove web stranice i nove Android aplikacije.

Bikademy predstavlja inovativni i interaktivni cikloturistički koncept izrađen i osmišljen u Hrvatskoj koji određena područja promovira kao idealne cikloturističke destinacije.

Aplikacija i izlazak Bikademy na europsko tržište

Planiran je izlazak na europsko tržište, a najviše iz tog razloga je kompletan sadržaj na engleskom jeziku, ističe Krešimir Herceg na pitanje koje su nove funkcionalnosti aplikacije te dodaje: “Osim dizajna i stvaranja novog brenda Bikademy koji smo razvijali proteklih nekoliko mjeseci, razvili smo i novu aplikaciju koja je funkcionalnija, jednostavnija za korištenje i bliža korisnicima” ističe Herceg.

Kako funkcionira Bikademy

Bikademy

Platforma je prvenstveno namijenjena sve većem broju cikloturista, kako stranim koji posjećuju našu zemlju tako i domaćim, te na taj način može poslužiti kao izvrstan alat i dodana vrijednost u turističkoj ponudi destinacija.

Cijeli priča funkcionira iznimno jednostavno. Skine se Bikedemy aplikacija, odabere se tura, napravi check-in na svakoj zadanoj lokaciji kao potvrda da se prošla tura, kada se prođu sve zadane lokacije , položili ste “ispit” i to je to. Nakon položenih svih ispita određenog Studija, Bike Studenti dobivaju i nagradu koju osigurava GIANT HRVATSKA i giant.hr

Kome je Bikademy namjenjena?

“Bikademy nije namijenjen samo sportašima, već svim ljudima koji vole bicikl i bicikliranje. Bicikl je idealan za obilazak regija i gradova, a ova korona kriza je samo pospješila korištenje bicikla u svakodnevnom životu. Svakako ćemo i predstavljati uspješne osobe iz raznih grana gospodarstva koji koriste bicikl u svakodnevnom životu i kojima je bicikl stil života”, dodaje Herceg.

Namijenjen je i lokalnom stanovništvu svakog Studija, ali i sve većem broju cikloturista koji posjećuju našu zemlju te na taj način može poslužiti kao izvrstan alat i dodana vrijednost u turističkoj ponudi destinacija.

Uz rebranding na Bikademy i novi studiji

Ekipa koja je radila na rebrendingu čine: Tin Horvatin, Boris Predmerski, Berislav Petrović i Krešimir Herceg. Uz redizajn i novu aplikaciju, Herceg ističe i kako su otvorili dva nova Studija – Zagreb i Berlin. Tako recimo Studij Zagreb čini sedam lokacija ili Ispita: Trg Bana Josipa Jelačića, Maksimir Park, Jarun, Bundek, Jezero Savica, NSB, Mirogoj. Uz nove ture tj. Studije, na aplikaciji su dostupne i stari Studiji kao što su: svih pet slavonskih županija, Bjelovarsko-bilogorska županija, Istra 1 i Istra 2 i otok Rab.

Osim redizajna, i aplikacija i web stranica su optimizirani kako bi bili još više orijentirani korisnicima i jednostavniji za korištenje. Nagrade za Bike Studente predstavljaju biciklističke proizvode koji nam uvijek trebaju. Trenutno brojimo više od 600 Bike Studenata.

Bikademy video:

IZBORNIK