fbpx

Bite Me energetske pločice

209327635_2919885174921833_7268225797530743260_n

B!TE ME želi biti predvodnik globalnog pokreta prema novim standardima u sportskoj prehrani, izgrađenim na temelju stvarnih sportskih potreba, iskustva profesionalaca, prirodnih recepata i šireg razumijevanja naše povezanosti s okolišem.

Bilo da ste aktivni sportaš, rekreativac ili jednostavno volite, želite jesti zdravije, od sada pronađite svoj prirodni izvor energije u ukusnim sirovim pločicama.

Osim što su B!TE ME biopločice veganski proizvod, bez glutena, bez dodanih šećera i bez ikakvih aditiva, one su 100% prirodan proizvod, organskog podrijetla koji te povezuje s prirodom. Napravljene su isključivo od suhog voća, orašastih plodova, sjemenki i začina bez termičke obrade. Na taj način sačuvali smo sve vitamine i minerale koje nam priroda donosi i zapakirali ih u obliku pločice, stvorivši tako cjeloviti nutritivno vrijedan zalogaj.

Biopločica od suhog voća i sjemenki bundeve

Zaustavite se ovdje, ako žudite za citrusnim osvježenjem. Suptilna slatkoća marelica zaokružena svježinom limuna i kardamoma ostavlja zadovoljnim i najizbirljivija nepca.

Sastojci: datulje, marelice, sjemenke bundeve, limunovo ulje, kardamom.

Biopločica od suhog voća i orašastih plodova s kakaom i sjemenkama konoplje

Prepustite se nježnim aromama koje će probuditi vaša osjetila. Naš tradicionalni recept kombinira kakao i datulje, a sadrži sjemenke konoplje kao i široku paletu orašastih plodova.

Sastojci: datulje, bademi, brazilski oraščići, indijski oraščići, sjemenke konoplje, kakaov prah, ekstrakt vanilije.

Biopločica od suhog voća i orašastih plodova s maslinovim uljem i himalajskom soli

Moć soli u jednom zalogaju! Vođen mješavinom smokava, maslinovog ulja i himalajske soli, ovaj jedinstveni recept kombinira najbolje od slatkog i slanog svijeta.

Sastojci: datulje, smokve, bademi, brazilski oraščići, maslinovo ulje, himalajska sol.

Biopločica od suhog voća, orašastih plodova i sjemenki, s kakaom i lavandom

Dodali smo cvjetove lavande da nas podsjete na mediteranske esencije. Umirujući miris lavande, obogaćen prstohvatom kakaa, zasigurno će vas “podići” kada je najpotrebnije.

Sastojci: datulje, smokve, brusnice, bademi, sjemenke suncokreta, kakaov prah, lavanda.

[products columns=”4″ orderby=”title” order=”DESC” ids=”117296, 117298, 117292, 117294″]

IZBORNIK