fbpx

Defy Advanced – blizu savršenstva

defy_advanced_gallery06

Časopis Cyclist objavio je novu recenziju cestovnog bicikla Defy Advanced, dajući mu visoke ocjene za “nebesku udobnost” i “geometriju koja smanjuje umor”. Urednici su mu dodijelili gotovo savršenih 4,5 od 5 zvjezdica.

Testni vozač Marc Abbott detaljno je opisao neke od ključnih značajki Defy Advanced modela, uključujući geometriju njegova karbonskog okvira koja povećava izdržljivost i “kontaktne točke koje ublažavaju vibracije s ceste bez gubitka povratnih informacija.”

 “Volan D-Fuse izrađen od Contact SL legure savija se minimalno kako bi spriječio utrnulost zapešća”, napisao je Abbott. „Vaša je stražnjica potpomognuta fleksibilnim, dobro podstavljenim Giant Approach sjedalom koje se nalazi na vrhu karbonske Giant D-Fuse cijevi sjedala koja dodatno upija vibracije. Šlag na torti je set tubeless Giant Gavia Fondo 1 guma na obručima Giant P-R2 Disc.”

Abbott posebno cijeni voluminozne 32 mm gume bez zračnica, napisavši da nude “široku kontaktnu površinu za dobro prianjanje i prirodni amortizer zbog njihovog relativno niskog tlaka.”

Rezimirajući svoja razmišljanja, Abbott je zaključio: „Za vozača čiji je cilj jednostavno postao svladavati veliku kilometražu u maksimalnoj udobnosti – bilo za zabavu ili kao trening, bilo za bijeg iz kuće ili za ponovno otkrivanje jednostavne vještine sanjarenja – Giant Defy Advanced pruža sve što vam treba. “

Više informacija potražite u cijeloj recenziji ovdje.
Za sve detalje o novoj seriji Defy Advanced, kliknite ovdje.

IZBORNIK