fbpx

ENERGYPAK SISTEM BATERIJA

2020-EnergyPak-banner_1579721441

Najnoviji Giant EnergyPak sistemi baterija koriste moderniji dizajn koji je integriran u E-bike za uglađen i moderan profil. U ponudi su dvije razine EnergyPak sistema – EnergyPak i EnergyPak Smart. Također u ponudi imamo EnergyPak Plus, sustav baterije za produživanje raspona vožnje koji sprečava da ostanete bez snage prije nego dođete do odredišta.

ENERGYPAK SMART

EnergyPak Smart naša je vrhunska tehnologija baterije koja je čisto integrirana u okvir bicikla. Koristi Batery Managment System za kontinuiranu komunikaciju između baterije i punjača kako bi optimizirala proces punjenja. EnergyPak Smart baterije mogu se napuniti do 80% u 1 sat i 45 minuta kod modela EnergyPak Smart 500. EnergyPak Smart kompatibilan je sa sustavom EnergyPak Plus.

Integrated Battery

Battery Lock

Charging Port

ENERGYPAK

Giantov EnergyPak sistem čvrsto je izgrađen, te ovisno o modelu bicikla može biti montiran u nosaču tereta ili u okviru bicikla, te dolazi sa naprednim 4A punjačem sa BMS sistemom tako da se baterija može puniti brzo i učinkovito.

Carrier Battery

FastRoad E+ EX Pro with EnergyPak

Side Release Battery

ENERGYPAK PLUS

EnergyPak Plus sustav dodatne baterije daje vam 240Wh dodatnog kapaciteta. Ekstremno je lagan i kompaktan, i sadrži najnoviju tehnologiju baterija kombiniranu s modernim dizajnom koji odgovara određenim modelima bicikla. S ovim sistemom za produživanje raspona vožnje možete biti mirni i sigurni da ćete uvijek stići do svoje destinacije.

[product_category per_page=”6″ columns=”6″ orderby=”title” order=”ASC” category=”elektro-hibridni-bicikli”]

IZBORNIK