fbpx

FALKE čarape – 125 godina uz svaki Vaš korak

Falke čarape

FALKE ČARAPE

Biraš ih po sportu. Zatim po debljini. Potom još i po spolu. A na kraju još paziš i na lijevu i desnu. Sve na njima lijepo piše. Da, takve su Falke čarape.

SVE JE U DETALJIMA

Svaki detalj usavršava se stručno i s posebnom pažnjom. Na tome FALKE strastveno radi, dan za danom, već više od 100 godina. Sve je počelo u skromnoj zanatskoj radionici daleke 1895. Nakon 125 godina, FALKE je ušao u svoju četvrtu generaciju kao obiteljska tvrtka i razvio se u međunarodno premium poduzeće.

Njihova kompetencija u visokokvalitetnim čarapama i modi prepoznata je širom svijeta. Rezultat je to dugotrajnog procesa koji je od tradicionalne izrade, preko posebnih proizvodnih vještina vodio do industrijske proizvodnje. No, ideja je uvijek ostala ista: ponuditi serijsku ekskluzivnost.

Ideja iza FALKE čarapa temelji se na skupu vrijednosti koje svo vrijeme njeguju: bezuvjetna kvaliteta, vrhunska izrada i stalne inovacije, kreativni dizajn i, na kraju, ne manje važno, kontinuitet i apsolutna pouzdanost.

FALKE svojim novim idejama i suvremenim proizvodima podržava ljude svih dobnih skupina u svakoj životnoj fazi na svakom koraku: u profesionalnom okruženju, u sportu i na odmoru, u njihovim domovima i na putovanjima.

IZBORNIK