fbpx

Giant Trance X E+ 2 Pro 29 najbolji elektro bicikl

156085122_1476459879225482_1975347530631728791_n

Nova razina E-Avanture

Podignite svoje samopouzdanje na jednu sasvim novu razinu! Visokih performansi i podesive snage, Giant Trance X E+ 2 Pro najbolji elektro bicikl prepustit će vam kontrolu u terenskim avanturama u potpunosti…

Nakon što ste se namučili izgovoriti puni naziv, sve ostalo što se tiče ovog e-ljepotana može vam samo izmamiti smiješak na lice. Za početak, presijavanje iz plave u ljubičastu nijansu i pomalo svemirska kameleon neptune boja ili uočljiva, žarka lava crvena. Morate se složiti da je efekt atraktivnosti definitivno tu!

Ovaj vrhunski e-bike, građen na novom okviru “analognog” brata Trance X, ponosni je predstavnik „visoke“ klase elektro bicikala i kao takav savršen i za trail i za enduro vožnju. Zahvaljujući full suspenziji te hodu vilice od 150 mm, vrhunski ćete se zabavljati na svim tipovima tehničkih singlica.

Podesiva geometrija okvira
Ovisno o tipu terena po kojem se najčešće vozite, na okviru možete prilagoditi kutove i geometriju, te tako postaviti bicikl u niži položaj za brže, otvorene terene ili u viši položaj za lakše penjanje.

Moćna podrška
Srce ovog Trance X-a je Yamahin elektro motor SyncDrive Pro uz bateriju jačine 625Wh, skrivenu u donjoj cijevi laganog okvira. Za one gladne kapaciteta, napravljena je priprema i za dodatnu bateriju. U svakom slučaju apsolutno dostatno za sve vaše planirane ture.

Kako biste se tijekom vožnje osjećali potpuno bezbrižno, Smart Assist tehnologija počet će pomagati čim osjeti „ljudsku snagu“ pružajući vam tako pouzdane performanse i pri najmanjim brzinama ili strmim usponima. Razinu asistencije možete mijenjati te se odlučiti za potpunu pomoć i maksimalno si olakšali napor prilikom okretanja pedala ili si pridodati tek manju razinu asistencije. Uvid u stanje preostalog kapaciteta vaše baterije u svakom trenutku možete dobiti pomoću nove Giant E-bike aplikacije, a u njoj možete i fino podesiti režime rada motora.

Sanjate li o većoj kilometraži, bržim usponima te više singletrail zabave, priuštite si slobodu i krenite u nove trail avanture s ovim moćnim 29“ elektro biciklom.

[products columns=”4″ orderby=”title” order=”ASC” ids=”108487, 108488, 108489, 108490″]

IZBORNIK