fbpx

Najavljujemo MTB & Gravel Učka climb 2021.

MTB & Gravel Učka climb 2021.

Nakon tri godine uspješne organizacije Uspona na Učku, u suradnji s Turističkom Zajednicom općine Mošćenička Draga, pozivamo vas na četvrto izdanje MTB & Gravel Učka climb 2021.

MTB & Gravel Učka climb 2021.

Planina Učka, sa svojih 1.400 m nadmorske visine, izazov je mnogih planinara i biciklista te je pravi ispit izdržljivosti za svakog pojedinca. Od prekrasne morske plaže u Mošćeničkoj Dragi do vrha Vojak na Učki dijeli vas 29 kilometara planinskih cesta s pogledom na more i planine od kojeg se punite snagom kad vam snage ponestane. Svojim prirodnim ljepotama, razolikostima i pogledima, ova će vas gravel i MTB utrka ostaviti bez daha.

Izazov uspona na Učku

Osvojiti Učku od mora do vrha pokušali su mnogi rekreativci, ali osvojiti ga u najkraćem mogućem vremenu je nešto sasvim drugačije i izazovnije za tijelo i duh. Pomaknite svoje granice malo više! Pridružite nam se na još jednom izazovnom putovanju od nule do 1.400 metara nadmorske visine!

Link za prijavu na MTB & Gravel Učka climb 2021. i Facebook event

Za utrku se možete prijaviti na slijedećem linku: https://prijavim.se/calendar/checkings/4211/ucka_climb_2021 , a na Facebooku se možete prijaviti na event: https://www.facebook.com/events/974279479811699/?ref=newsfeed i saznati novosti prvi

IZBORNIK