fbpx

Delivery E Plus, bijela boja

24.999,00kn (~ 3328,96 €) s PDV-om

Dostupno odmah

BESPLATNA DOSTAVA
Šifra: 2123227240 Kategorije: ,
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.
  • Motor: Giant SyncDrive Sport 70Nm powered by Yamaha

  • Baterija: 500Wh

  • Univerzalna veličina

  • BeltDrive umjesto klasičnog lanca

  • Dolazi s dva prednja svjetla i nogarom

bicikl za dostavu

Pouzdan BeltDrive remenski pogon, koji nije potrebno održavati, može preći i do 20 000km. Zajedno sa snažnim središnjim motorom SyncDrive Sport 70Nm nudi iznimnu  pouzdanost i ugodnu vožnju čak i u najzahtjevnijim uvjetima.

Sjedalo se prilagođava tijelu biciklista. Vrlo je udobno te pruža preciznu podršku u slučaju neočekivanih neravnina. Ispod sjedala nalazi se ručka kojom se bicikl lako može manipulirati.

Ovo sjedalo prilagođava se tijelu biciklista . Vrlo je udobno i pruža preciznu podršku u slučaju neočekivanih šokova. Vozač ne mora brinuti zbog neravnih ruta i cesta.

Giant je razvio novi specijalni e-bicikl za dostavu Giant Delivery E+. 

Giant Delivery bicikl za dostavu izrađen je od aluminijskog okvira, BeltDrive remenskog pogona s minimalnom potrebom održavanja, širokih guma za veće prianjanje i udobnost. Sadrži i integrirani kontroler s LED indikatorima. Zahvaljujući tome, ovaj model je savršen e-bicikl za osobnu i poslovnu upotrebu.  

Zahvaljujući moćnom središnjem motoru Yamaha SyncDrive Sport 70nmhidrauličnim disk kočnicama i snažnoj bateriji kapaciteta 500 Wh,  e- bicikl može izdržati vrlo intenzivnu i čestu upotrebu te je nesumnjivo jedan od najboljih rješenja kada je u pitanju dostava. Ovaj bicikl nije popularan samo u restoranima i tvrtkama koje dostavljaju hranu, već i među kurirskim i dostavnim tvrtkama.

Giant Delivery može se proširiti raznim dodacima  poput dodatnih EnergyPak baterija ili prednjeg i stražnjeg nosača.

Trebate savjet o odabiru pravog teretnog e-bicikla?  Ne ustručavajte se kontaktirati nas na +385 91 44268 02  ili webshop@giant.hr . 

CENTRALNI MOTOR

GIANT SYNCDRIVE SPORT

Motor GIANT SYNCDRIVE SPORT (250W) 

Kompaktni SyncDrive Sport motor ima tehnologiju Smart Assist  te je podešen za vrhunske i tihe performanse. Idealan je izbor za vozače koji traže svestrani e-biciklSyncDrive Sport pruža visoke performanse čak i pri malim brzinama. Tehnologija Smart Assist izračunava količinu zakretnog momenta, kadencu, nagib i brzinu te pomoću tih vrijednosti izračunava količinu snage motora koja je potrebna vozaču.

GIANT EnergyPak integrirana baterija od 500 Wh

Litijeva baterija  dizajnirana za Giant i Liv e-bicikle  tako da je njegova fuzija s okvirom bicikla glatka i elegantna. Može se puniti i izravno u okviru te dvojeno nakon uklanjanja. Napredni BMS (sustav za upravljanje baterijama) optimizira performanse punjenja kontinuiranom komunikacijom između baterije i punjača. Kapacitet: 500 Wh. Punjenje do 80% kapaciteta traje samo 2:45 sata, a do 100% potrebno je 5 sati.

Priručnik za korištenje preuzmite klikom na ikonu

Dodatne informacije

Boja

Bijela

Baterija

Cijev sjedala

Gume

Kontroler

Lanac

Lula volana

Motor

Nabe

Obruči

Okvir

Pedale

Pogon

Punjač

Sjedalo

Vilica

Volan

Žbice

Model kočnica

IZBORNIK

bicikl za dostavu

Delivery E Plus, bijela boja

24.999,00kn (~ 3328,96 €) s PDV-om

DODAJ U KOŠARICU