fbpx

Delivery E Plus, crna boja

24.999,00kn (~ 3328,96 €) s PDV-om

Nema Dostupno odmah

Šifra: 2123227140 Kategorije: ,
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.
  • Motor: Yamaha

  • Baterija: 500Wh

  • Univerzalna veličina

  • BeltDrive umjesto klasičnog lanca

  • Dolazi sa svjetlima i nogarom

bicikl za dostavu

Pouzdan BeltDrive remenski pogon  Zajedno sa snažnim središnjim motorom SyncDrive Sport nudi iznimnu  pouzdanost i ugodnu vožnju čak i u najzahtjevnijim uvjetima.

Ovo sjedalo prilagođava se tijelu biciklista . Vrlo je udobno i pruža preciznu podršku u slučaju neočekivanih šokova. Vozač ne mora brinuti zbog neravnih ruta i cesta.

Ovo sjedalo prilagođava se tijelu biciklista . Vrlo je udobno i pruža preciznu podršku u slučaju neočekivanih šokova. Vozač ne mora brinuti zbog neravnih ruta i cesta.

Giant je razvio novi specijalni e-bicikl Giant Deliver-E +. 

Giant Delivery-E +  ima robustan aluminijski okvir, BeltDrive remenski pogon s minimalnom potrebom održavanja, široke gume za veće prianjanje i udobnost te integriranu kontrolu s LED indikatorima. Zahvaljujući tome, ovaj je model savršen e-bicikl za osobnu i poslovnu upotrebu.  

Zahvaljujući moćnom središnjem motoru Yamaha SyncDrive Sport  70nm, hidrauličnim disk kočnicama i snažnoj bateriji kapaciteta 500 Wh,  e- bicikl može izdržati vrlo intenzivnu i čestu upotrebu je  nesumnjivo jedan od najboljih rješenja kada je u pitanju dostava. E- bicikl je vrlo popularan ne samo u restoranima i tvrtkama koje dostavljaju hranu, već i među kurirskim i dostavnim tvrtkama.

Giant Deliver-E + može se proširiti raznim dodacima   poput dodatnih EnergyPak baterija ili prednjeg i stražnjeg nosača.

Trebate li savjet o odabiru pravog teretnog e-bicikla?  Ne ustručavajte se kontaktirati nas na +385 91 44268 02  ili webshop@giant.hr . 

CENTRALNI MOTOR

GIANT SYNCDRIVE SPORT

Motor GIANT SYNCDRIVE SPORT (250W) 

Kompaktni SyncDrive Sport motor ima tehnologiju Smart Assist  i zvučno je podešen za  vrhunske i tihe performanse.  Idealan je izbor za vozače koji traže svestrani bicikl e-bicikla  . SyncDrive Sport  pruža  visoke performanse čak i pri malim brzinama. Tehnologija Smart Assist izračunava količinu zakretnog momenta, kadencu, nagib i brzinu i pomoću tih vrijednosti izračunava količinu snage motora koja je potrebna vozaču.

GIANT EnergyPak integrirana baterija od 500 Wh

Litijeva baterija  dizajnirana za Giant i Liv e-bicikle  tako da je njegova fuzija s okvirom – bicikla glatka i elegantna. Može se puniti i izravno u okviru i odvojeno nakon uklanjanja. Napredni  BMS  (Sustav za upravljanje baterijama) optimiziraju performanse punjenja kontinuiranom komunikacijom između baterije i punjača. Kapacitet: 500 Wh. Punjenje do 80% kapaciteta traje samo 2:45 sata, a do 100% potrebno je 5 sati.

Priručnik za korištenje preuzmite klikom na ikonu

Dodatne informacije

Boja

Crna

Baterija

Cijev sjedala

Gume

Kontroler

Lanac

Lula volana

Motor

Nabe

Obruči

Okvir

Pedale

Pogon

Punjač

Sjedalo

Vilica

Volan

Žbice

Model kočnica

IZBORNIK

24.999,00kn (~ 3328,96 €) s PDV-om