fbpx

LIV Fisso, ženske duge hlače, crna boja

Nema Dostupno odmah

Liv Fisso duge ženske biciklističke hlače trkaćeg/atletskog dizajna s Core Comfort prilagodljivim uloškom za udobniju MTB vožnju.

Proizvod trenutno nije dostupan.

Šifra: 6e564d8a4f53 Kategorije: , ,
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

● 3D atletski kroj biciklističkih hlača, vrlo prozračne, brzo se suše ● kompresijska tkanina, optimizira performanse mišića ● TransTextura™ -tehnologija izrade tehničkog materijala koji u svojoj strukturi deblje niti i konce postavlja na površinu kože dok su nježnije i finije niti postavljene na vanjsku površinu materijala. Oni omogućavaju kapilarni prijenos vlage s površine kože, isparavanje i brže sušenje samog materijala JASTUČIĆ/ VUELTA WOMEN, Elastic Interface Vuelta jastučić/umetak za ženske biciklističke hlače, ulazi u srednju kategoriju jastučića. Vuelta zapravo stvara veliku raznolikost u tom segmentu. Radi se o vrlo laganom jastučiću podijeljenom u “sekcije”. One su formirane od različitih debljina pjene i razmještene na različitim dijelovima umetka kako bi se smanjilo trenje. Zahvaljujući malenoj težini, kombinaciji različite gustoće pjene, zaštite i elastičnosti ovaj umetak posebno je namijenjen MTB vožnjama srednjeg intenziteta. Jastučić je svijetlo ljubičaste boje. SASTAV: 75% Nylon 25% Spandex Proizvod se održava strojnim pranjem (30°), izbjegavati sušilice i glačanje proizvoda Pogledajte ostale modele ženskih biciklističkih hlača koje imamo u ponudi. _____________________ Sve navedene specifikacije podložne su promjeni bez prethodne najave.

Dodatne informacije

Odaberi veličinu

L

Boja

Crna

Vrsta proizvoda

Hlače

IZBORNIK

LIV Fisso, ženske duge hlače, crna boja