fbpx

GIANT Incite dječja kaciga, OneSize, bijela/plava/siva boja

Nema Dostupno odmah

GIANT Incite dječja kaciga za bicikl ozbiljna je zaštita za mlade vozače željne istraživanja gradskih ulica ali i šumskih staza.

Proizvod trenutno nije dostupan.

Šifra: aeecf54e41f8 Kategorije: ,
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Tehnologija izrade ove biciklističke kacige temelji se na In-mould tehnologiji spajanja različitih materijala u jedan proizvod. Unutrašnji lagan materijal malene gustoće i gušći vanjski dio u svrhu intenzivnije disperzije udarca. Vanjski dio presvučen EPS školjkom različitih boja. • 18 otvora za što bolji protok zraka i ventilaciju • GIANT Cinch 5™ sustav prstena za jednostavnu i brzu prilagodbu kacige različitim veličinama glave • dodatno stražnje crveno svjetlo na kopči za bolju prepoznatljivost u mraku • vizir uključen • OSFM (One Size Fits Most) 50-57cm Giant Incite dječja kaciga za bicikl kaciga dolazi u nekoliko boja . Pogledajte ostale modele biciklističkih kaciga dostupnih u Giant Store-u Zagreb. _____________________ Sve navedene specifikacije podložne su promjeni bez prethodne najave.

Dodatne informacije

Veličina

OSFM (53-60cm)

Boja

Bijela/Plava/Siva

Spol

Dječaci

Vrsta proizvoda

Kaciga

IZBORNIK

GIANT Incite dječja kaciga, OneSize, bijela/plava/siva boja