fbpx

Kaciga Ally Illum plava XL

Nema Dostupno odmah

Utrka, vožnja kroz gradske uličice, osvajanje vrhova i dolina, nije važno koji put odaberete, važno je da se na tom putu osjećate sigurno, OneSize kaciga

Proizvod trenutno nije dostupan.

Šifra: 295dc4e5390f Kategorije: ,
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Giantova nova linija kaciga uključuje visoke standarde prilikom proizvodnje, čuvajuči komfor i sigurnost vožnje u svakom trenutku. Među njima je i GIANT ALLY OneSize kaciga proizvedena već popularnom InMould konstrukcijom unutrašnje školjke i EPS konstrukcijom vanjske strane. In-mould konstrukcija kacige proizvodna je tehnika gdje se unutrašnjost kacige stvara “ubrizgavanjem” pjene u kalup. Produkt je lagana struktura iz jednog dijela. Untrašnji dio kacige satkan je od materijala manje gustoće kako bi efikasnije apsorbirali šok. Vanjski dio kacige puno je gušći u svrhu veće disperzije šoka/udarca. In Mouldnih tehnologija upravo je spajanje/fuzija različitog unutarnjeg materijala sa vanjskom, tankom i laganom EPS školjkom. Ta tehnoglogija dozvoljava proizvođačima integriranje dodatnih ventilacijskih otvora jer ne postoji mogućnost narušavanja čvrstoće kacige. Tehnologija je nekada bila rezervirana samo za skuplje kacige, a danas je raširen način proizvodnje. • Konstrukcija podrazumijeva 27 ventilacijskih otvora, koji zahvaljujući tehnologiji proizvdnje ne narušavaju sigurnost i čvrstoću kacige • Giant Cinch 5™ sustav fiksiranja kacige najsigurniji je sustav koji daje potpunu zaštitu glave uz kontinuiranu ventilaciju • Sa kacigom doalzi i vizir koji se vrlo jednostavno eliminira sa kacige Ovdje možete pogledati ostale dostupne modele kaciga. ________ *Sve navedene specifikacije podložne su promjeni bez prethodne najave.

Dodatne informacije

Veličina

XL

Boja

Plava

Spol

Muški

Vrsta proizvoda

Kaciga

IZBORNIK

Kaciga Ally Illum plava XL