fbpx

LIV Realm kaciga, zelena/bijela boja

Nema Dostupno odmah

GIANT REALM WESTERN kaciga popraćena je velikim pljeskom najšire populacije biciklista. Kao ugodnu, funkcionalnu i svestranu kacigu definiraju je mnogi “commuteri” kao i “off-road” vozači. Ističu maksimalnu funkcionalnost, aerodinamiku i ventilaciju po izuzetno pristupačnoj cijeni. Budite pametni i čuvajte glavu!

Proizvod trenutno nije dostupan.

Šifra: 295dc4e5390f Kategorije: , ,
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

In-mould konstrukcija kacige proizvodna je tehnika gdje se unutrašnjost kacige stvara “ubrizgavanjem” pjene u kalup. Rezultat takve tehnologije jest lagana struktura proozvoda, iz jednog dijela. Untrašnji dio kacige satkan je od materijala manje gustoće kako bi efikasnije apsorbirali šok, a vanjski dio je puno gušći u svrhu veće disperzije udarca/šoka.

In Mold tehnologija upravo je spajanje/fuzija različitog unutarnjeg materijala sa vanjskom, tankom i laganom EPS školjkom. Takva tehnoglogija dozvoljava proizvođačima integriranje dodatnih ventilacijskih otvora jer ne postoji mogućnost narušavanja čvrstoće čitave kacige.

Ova tehnologija nekada je bila rezervirana samo za skuplje kacige, a danas je raširen način proizvodnje.

 

• TRANSTEXTURA™ PLUS PADDING, jastučići sa unutarnje strane kacige karakteriziraju anitbakterijska svojstva, tehnologija proizvodnje materijala koji vrši potpunu izolaciju vlage od tijela i brzo se suši. Prirodna svojstva ove tkanine sprječavaju širenje mikroba koji uzrokuju neugodne mirise

• CINCH ™ FIT SYSTEM osigurava savršeno prijanjanje kacige i poboljšava izgled, nudi optimalnu pokrivenost zahvaljujući jednostavnoj mogućnosti prilagođavanja veličine

• kaciga dolazi sa vizirom koji se može ukloniti

• 25 otvora za efikasniju ventilaciju pri velikim vrućinama

 

VELIČINE:
S: 51-55cm (290g)
M: 55-59cm (302g)
L: 59-63cm (314g)

Dodatne informacije

Odaberi veličinu

S (51-55cm), M (55-59cm)

Boja

Zelena/Bijela

Spol

Ženski

Vrsta proizvoda

Kaciga

IZBORNIK

LIV Realm kaciga, zelena/bijela boja