fbpx

Guma Maxxis Ardent 26×2,40 EXO 60a 60SW

199,99kn (~ 26,62 €) s PDV-om

Nema Dostupno odmah

Šifra: 6726374176000 Kategorije: ,
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Kombinaciju agresivnog gazište ove gume i gustoće pletiva Maxxisovi inženjeri odlučili su iskoristiti razmišljajući o samoj trakciji gume. 

Ardent ne zaboravlja brzinu i njoj potrebnu stabilnost u zavojima tako da nudi velik broj bočnih ripni za što veću kontrolu u takvim situacijama.


Centralni dio gazišta izveden je s usko zbijenim ripnama kako bi se ostvarile bolje kočione predispozicije, i brže prijanjanje ripni gume o podlogu. Ukošene ripne omogućuju manji otpor prilikom kotrljanja i bržu gumu. 


Ardent je guma koja dolazi u različitim veličinama i sa različitim tehnologija tako da spada među gume koje ispunjavaju većinu potreba MTB vozača. Osim toga pokazuje izvrsne osobine prilikom vožnje u mokrim uvjetima. 

 

VELIČINA: 26×2.40
DUROMETAR: 60a
TPI: 60, Single
MAX PSI: 65
TEHNOLOGIJA: EXO
TEŽINA: 790g
RUB: Žica
MAXISS SKU: TB74176000

 

Pogledajte ostale dostupne modele 
Maxxis Ardent 
vanjske gume,  kao i ostale
Maxxis
proizvode.

.

 

_______________

*MAXXIS EXO – rub gume ekstremno otporan na rezove. Materijal posebno otporan na trenje ugrađen je u bočne zidove gume, vrlo je lagan i fleksibilan. Ova tehnologija izvrsne rezultate pokazuje prilikom vožnje na težem terenu, sa puno oštrih i kamenitih dijelova.

 

 

________

*Sve navedene specifikacije podložne su promjeni bez prethodne najave.

Dodatne informacije

Boja

Crna

Namjena

MTB XC

Veličina kotača

26"

Vrsta proizvoda

Guma

IZBORNIK

Guma Maxxis Ardent 26x2,40 EXO 60a 60SW

199,99kn (~ 26,62 €) s PDV-om