Sjedalo Liv Contact Forward, bijela boja

Žensko sjedalo dizajnirano za vožnju tijekom koje tijelo većinu vremena provodi u prednjem, agresivnijem položaju, kao u slučaju cross country vožnje, trail vožnje i slično. 

 

Šifra: 5022120000093

399,99 kn/kom

319,99 kn/kom

LIV CONTACT FORWARD sjedalo napravljeno je od izdržljive sintetičke kože, ispunjeno laganom pjenom. Čvrste i izdržljive konstrukcije vodilica od kvalitetnog karbona. Kreirano prateći žensku anatomiju tijela. 

 

 TEHNOLOGIJE:
• DYNAMIC CYCLING FIT TEHNOLOGIJA

Neumorne biciklističke vožnje vape za savršenom pozicijom sjedenja. Dinamika odnosa zdjelične kosti vozača i sjedala tijekom pedaliranja temeljna je postavka za otkrivanje savršene pozicije. Filozofija te dinamike nastoji pronaći idealnu vozačevu poziciju za udobnu i brzu vožnju.
Položaj sjedenja ovisi o geometriji bicikla i njegovoj namjeni, i upravo su te stavke temelj prilikom odabira.

Upright, nagib zdjelice podrazumjeva uspravan položaj vozača, zdjelica je u prednjem položaju dok je pritisak koncentriran na stražnji dio sjedala. Sva kompresija slijeva se na dvije stražnje točke sjedala. Upright sjedala odgovaraju vozačima gradskih i trekking bicikala, čiji je položaj uspravan i udoban za cjelodnevna rekreativna i gradska istraživanja biciklom.

Forward, nagib zdjelice podrazumjeva vozačev položaj tijekom kojeg je težina koncentrirana na prednji i centralni dio sjedala. Forward sjedala odgovaraju vozačima MTB bicikala, čija geometrija određuje agresivnu vožnju na različitim terenima.

 

• PARTICLE FLOW TECHNOLOGY je tako  da je pritisak koncentriran na prednji i centralni dio sjedala. 
Izuzetno lagane, slobodne i lebdeće čestice umetnute su u dva odvojena džepića u samoj strukturi sjedala. Slobodne granule jastučića ublažavaju pritisak u zoni njegove najveće koncentracije. Svrha im je osigurati komfor reduciranjem točaka pritisaka koje vode do boli i neugode.
Sjedalo se sastoji od baze, nakon koje dolazi tehnologija posebnih čestica, pjena te završna zaštita sjedala.
Tradicionalna pjena, sastavni je dio većine sjedala, a tehnologija posebnih čestica osigurava prilagodbu pjene vozačevom tijelu.