fbpx

Set za krpanje tubeless guma Sahmurai S.W.O.R.D 2021.

249,00kn (33,05 €) s PDV-om

Dostupno odmah

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra: 3230000SAH004 Kategorije: ,
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Sahmurai S.W.O.R.D. set za krpanje tubeless guma najsigurniji je i najbrži način za krpanje rupa na tubeless gumama. Nema više potrebe za stavljanjem zračnica … ili još bolje, nema više dugih guranja bicikla do kuće ili auta.

Izuzetno je lagan (težina cijelog seta: 40g), te ne utječe na upravljanje biciklom. Sahmurai S.W.O.R.D dolazi s posebno oblikovanim Twist Lock mehanizmom za sigurno učvršćivanje alata u ručke volana. Nećete ni osjetiti da ga imate dok vam ne zatreba!

 

 

“Dugo sam vremena pokušavao osmisliti kako uopće nositi set za krpanje tubeless guma na neki drugačiji način.  U prošlosti sam ih nosio zalijepljene na bicikl ili u stražnjem džepu.  Često bi zbog vlage i prašine postali neupotrebljivi a i, morate priznati, nije baš najpametnije nositi nešto tako oštro u stražnjem džepu.”

Stefan ‘Sahmurai’ Sahm

Više o Sahmurai S.W.O.R.D. setu za krpanje tubeless guma:

Tubeless tehnologija revolucionarna je promjena u biciklizmu. Višestruka bušenja stvar su prošlosti. Ipak, još nam se uvijek mogu dogoditi bušenja većih promjera koje ni najbolja tubeless tekućina neće zakrpati. Upravo u tim situacijama Sahmurai S.W.O.R.D. set za krpanje tubeless guma dolazi do punog izražaja. Umjesto stavljanja zračnice u nadi da će izdržati, jednostavno zakrpate rupu i nastavite dalje uz sve prednosti koje vam vožnja na tubeless gumama omogućuje.

Sahmurai S.W.O.R.D. set za krpanje tubeless guma sigurno je smješten u ručke volana te time ne predstavlja ikakav rizik od ozljede kod mogućeg pada. U jednoj ručki volana spremljena je igla za čišćenje rupe dok je u drugoj ručki alat za krpanje.

Sahmurai S.W.O.R.D. set za krpanje tubeless guma prvo je potpuno funkcionalno rješenje za krpanje tubeless guma u biciklizmu. Osmišljen je od strane trostrukog pobjednika Cape Epic-a i člana tima Bulls, Stefana ‘Sahmurai’ Sahm-a. Gumeni umetci isprva su korišteni isključivo u auto-moto industriji. Često su vozači na dužim maraton utrkama nosili male auto-moto setove za krpanje guma zalijepljene na sam okvir bicikla. Takav način nošenja prilično oštrog alata nije bio baš najsigurniji te je rizik od ozljede bio zaista velik.

Sahmurai S.W.O.R.D. set za krpanje tubeless guma može se ugraditi u sve ručke volana unutarnjeg promjera 17mm ili više. Alati se vrlo precizno i sigurno učvršćuju u ručke volana. Gotovo su neprimjetni no i dalje s dovoljno širokim nazubljenim dijelom za brzo i lagano skidanje, odnosno za brzo i učinkovito krpanje onda kada vam je to i najpotrebnije. Težina cijelog seta samo je 40g tako da vas neće usporiti niti malo!

Nekoliko savjeta:

– gumene umetke prerežite na dva dijela; imat ćete ih dvostruko više

– jedan gumeni umetak uvijek držite na alatu za krpanje; time ćete rupu zakrpati još i brže

– koristite više gumenih umetaka kako biste zakrpali veće rupe.

Dodatne informacije

Boja

Crna

Vrsta proizvoda

Set za krpanje guma

IZBORNIK

Set za krpanje tubeless guma Sahmurai S.W.O.R.D 2021.

249,00kn (33,05 €) s PDV-om

DODAJ U KOŠARICU