fbpx

Naočale Oakley Double Edge Matte Black / Dark Grey

1.099,99kn (~ 146,31 €) s PDV-om

Dostupno odmah

BESPLATNA DOSTAVA
Šifra: 0OO938093800166 Kategorija:
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Oakleyjeva je ideja stvaranje proizvoda koji rade bolje i izgledaju bolje od bilo čega drugog što postoji", rekao je Jim Jannard kad je osnovao Oakley u svojoj garaži 1975. godine. Danas je Oakley vodeća sportska i modna marka u svijetu i još uvijek predvodi inovacije na području učinkovitosti naočala.

Sunčane naočale Oakley Double Edge dio su najnovije zbirke Oakley pažljivo oblikovane za muškarce. Ovaj elegantni model s punim okviromodražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njegov pravokutni oblik čini Oakley OO9380 savršenim izborom, posebno za okrugla ili ovalna lica.

Materijal upotrijebljen za ovaj okvir jest lagana plastika, koja pruža iznimnu pouzdanost i izdržljivost. Leće su dizajnirane tako da blokiraju 100% štetnih UV zraka.

Vrhunska leća Oakley Dark Grey savršena je za srednje-svijetle / svijetle uvjete. leća Dark Grey ima VLT 10-14%, koji propušta 10-14% sunčeve svjetlosti kroz leću.

Dodatne informacije

Boja

Crna

Vrsta proizvoda

Naočale

IZBORNIK

Naočale Oakley Double Edge Matte Black / Dark Grey

1.099,99kn (~ 146,31 €) s PDV-om

DODAJ U KOŠARICU