fbpx

Japanke Ž Salomon RX Break 5.0 zelena/bijela/siva

449,99kn (~ 59,79 €) s PDV-om

Očisti
BESPLATNA DOSTAVA
Šifra: N/A Kategorije: ,
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Tražite japanke koje nećete loviti pri svakom koraku, a istovremeno prianjaju, amortiziraju i stabilne su baš kao prave tenisice za trčanje?

Japanke Salomon RX BREAK bit će vam savršeni partner u ljetnim danima, kad ćete nakon napornih aktivnosti, sportsku obuću htjeti zamijeniti prozračnijom i udobnijom. Svojom mekoćom, udobnošću i niskom težinom omogućavaju da vaša stopala odmaraju, a mišići se brže regeneriraju! Namijenjene su sportašima za opuštanje nakon napornih aktivnosti i za svakodnevno nošenje. Uz pomoć 360° obuhvata rista imat ćete osjećaj da nosite tenisice, a ne japanke. Stopalo će vam biti fiksirano i hod je pravilniji i ugodniji. Tehnologije OS Tendon i OS Muscle pomoći će pri odrazu i amortizaciji. Tako će svaki korak biti lagan, a mišići opušteni. Uz Contagrip® potplat siguran korak je zagarantiran.

Contagrip®

Potplat konstruiran od više različitih smjesa guma, dizajniran za specifičnu namjenu.

SensiFit™

Obuhvaća stopalo od sredine podplata do vezica, pružajući sigurno i potpuno prilagođeno pristajanje uz Vaše stopalo

Dodatne informacije

Odaberi veličinu

38, 38 2/3, 40, 40 2/3, 41 1/3

Boja

Zelena

Materijal izrade

Sintetički materijal

Namjena

Slobodno vrijeme

Spol

Ženski

Vrsta proizvoda

Japanke

IZBORNIK

Japanke Ž Salomon RX Break 5.0 zelena/bijela/siva

449,99kn (~ 59,79 €) s PDV-om

DODAJ U KOŠARICU