fbpx

LEATHERMAN Wave multifunkcionalni alat s kožnom torbicom srebrna

1.099,99kn (~ 146,47 €) s PDV-om

Nema Dostupno odmah

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Već od 91,58 Kn
Vaša mjesečna rata
Izračun rate
Jednostavna kupovina na rate
Želim što niži iznos rate
12 x 91,58 Kn
Želim otplatiti što prije
6 x 183,17 Kn
Želim sam odabarati broj rata
6 x 183,17 Kn

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate u košarici odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

Šifra: K322000830078 Kategorije: ,
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Funkcije: Precizna i normalna kliješta Rezač za normalne i deblje žice Skidač izolacije 420 HC nož, i sa nazubljenom oštricom Pila i škarice Ravnalo ( 8 inch/19 cm ) Otvarač konzervi i boca Drvo / Metal turpija Dijamantno obložena turpija Veliki i mali bit držač Odvijač srednji Značajke: BIT KIT (odvijač za naočale i drugi odvijači) Kočnica za vanjske oštrice Futrola Dužina oštrice: 7,37cm (10cm zatvoreni alat, 16cm otvoreni) Težina: 241g Održavanje alata Svi Leatherman alati izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i titana (iznimku čine zamjenjivi dodaci kao npr. Bit Kit). Svejedno, ne održavate li propisno svoj alat, korozija i hrđa mogu se pojaviti. Naime, alat bi trebalo periodično očistiti, osušiti i podmazati. Ovo bi trebali raditi češće ako koristite alat u vlažnim uvjetima, kao npr. na brodu ili općenito u morskom okolišu. Oštrenje alata i noževa Zavisno o alatu koji koristite, koristit ćete određenu metodu oštrenja: – ravna oštrica – oštri se klasičnim metodama i standardnom opremom – nazubljena oštrica – oštrite isključivo alatima i metodama za oštrenje nazubljenih oštrica Metode čišćenja Ovisno o uvjetima u kojima koristite alat i čemu je bio izložen, trebalo bi se pridržavati sljedećih metoda čišćenja: a) ako se alat koristi u morskom okolišu ili je izložen slanoj vodi: – isprati u slatkoj vodi, osušiti i podmazati b) ako se nakupila nečistoća između oštrica, alatki i sl.: – alat isprati slabom mješavinom deterdženta i vode, osušiti i podmazati Redovito podmazivanje preventivno sprječava nastanak hrđe i korozije. Garancija LEATHERMAN alata Svi LEATHERMAN alati i noževi pokriveni su 25-godišnjom garancijom, naravno pod uvjetom da alat koristite razumno. Alu pokrovi, rezervni dijelovi, dodaci i korice ne spadaju pod garanciju.

Dodatne informacije

Boja

Srebrna

Vrsta proizvoda

Alat

IZBORNIK

LEATHERMAN Wave multifunkcionalni alat s kožnom torbicom srebrna

1.099,99kn (~ 146,47 €) s PDV-om