fbpx

LEATHERMAN Wingman multifunkcionalni alat srebrna

499,99kn (~ 66,60 €) s PDV-om

Nema Dostupno odmah

14 alata s 25-godišnjom garancijom

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Već od 83,17 Kn
Vaša mjesečna rata
Izračun rate
Jednostavna kupovina na rate
Želim što niži iznos rate
6 x 83,17 Kn
Želim otplatiti što prije
6 x 83,17 Kn
Želim sam odabarati broj rata
6 x 83,17 Kn

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate u košarici odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

Šifra: K322000831436 Kategorije: ,
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Funkcije: Kliješta (s povratnom oprugom) Precizna kliješta Rezač žice 420HC kombinirani nož sa ravnom i nazubljenom oštricom Otvarač paketa Turpija za drvo i metal Škare Mali, srednji i križni odvijač Ravnalo Otvarač boca i konzervi Skidač izolacije Značajke: Skidajuća kvačica za nošenje Kočnica za sve vanjske oštrice Dužina oštrice: 6,6cm (9,7cm zatvoreni alat) Težina: 198,4g Održavanje alata Svi Leatherman alati izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i titana (iznimku čine zamjenjivi dodaci kao npr. Bit Kit). Svejedno, ne održavate li propisno svoj alat, korozija i hrđa mogu se pojaviti. Naime, alat bi trebalo periodično očistiti, osušiti i podmazati. Ovo bi trebali raditi češće ako koristite alat u vlažnim uvjetima, kao npr. na brodu ili općenito u morskom okolišu. Oštrenje alata i noževa Zavisno o alatu koji koristite, koristit ćete određenu metodu oštrenja: – ravna oštrica – oštri se klasičnim metodama i standardnom opremom – nazubljena oštrica – oštrite isključivo alatima i metodama za oštrenje nazubljenih oštrica Metode čišćenja Ovisno o uvjetima u kojima koristite alat i čemu je bio izložen, trebalo bi se pridržavati sljedećih metoda čišćenja: a) ako se alat koristi u morskom okolišu ili je izložen slanoj vodi: – isprati u slatkoj vodi, osušiti i podmazati b) ako se nakupila nečistoća između oštrica, alatki i sl.: – alat isprati slabom mješavinom deterdženta i vode, osušiti i podmazati Redovito podmazivanje preventivno sprječava nastanak hrđe i korozije. Garancija LEATHERMAN alata Svi LEATHERMAN alati i noževi pokriveni su 25-godišnjom garancijom, naravno pod uvjetom da alat koristite razumno. Alu pokrovi, rezervni dijelovi, dodaci i korice ne spadaju pod garanciju.

Dodatne informacije

Boja

Srebrna

Vrsta proizvoda

Alat

IZBORNIK

LEATHERMAN Wingman multifunkcionalni alat srebrna

499,99kn (~ 66,60 €) s PDV-om