fbpx

Ciklokompjuter Garmin Edge 520 Plus Sensor bundle

2.699,99kn (~ 359,53 €) s PDV-om

Nema Dostupno odmah

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Već od 89,97 Kn
Vaša mjesečna rata
Izračun rate
Jednostavna kupovina na rate
Želim što niži iznos rate
30 x 89,97 Kn
Želim otplatiti što prije
6 x 449,83 Kn
Želim sam odabarati broj rata
6 x 449,83 Kn

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate u košarici odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

Šifra: K431100208311 Kategorije: ,
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

Napredno, intuitivno biciklističko računalo s GPS-om za natjecanje i navigaciju

Odlikuje se naprednom navigacijom, uključujući nova upozorenja za bicikliste i prethodno učitanu Garmin biciklističku kartu s uputama skretanje-po-skretanje, za vožnju po prometnicama i van njih

Prethodno učitana funkcija Strava Live Segments omogućuje vam natjecanje u kojem možete mjeriti svaku sekundu utrke sa svojim ili tuđim najboljim rezultatom, kao i prikaz rezultata u stvarnom vremenu na zaslonu

Ostanite povezani1 s pomoću funkcija LiveTrack i GroupTrack2, pametnih obavijesti, slanjem poruka od biciklista do biciklista i ugrađenom funkcijom prepoznavanja nezgoda

Kada se koristi sa senzorom pulsa i senzorom snage, prati podatke o maksimalnom VO2 i vremenu oporavka za biciklizam

Kada se koristi s mjeračima snage Vector™, prati funkcionalni prag snage (FTP) i dinamiku bicikliranja

Trajanje baterije: do 15 sati


Zahvaljujući uređaju Edge 520 Plus možete pametnije trenirati i otkriti nove rute. To biciklističko računalo sadržava naprednu navigaciju i već postavljene izazove, a da ne spominjemo svijetao zaslon u boji, učitanu funkciju Strava Live Segments i Garmin biciklističku kartu s uputama skretanje-po-skretanje. Bilo da istražujete nove rute ili dajete sve od sebe na utrci, Edge 520 Plus ima upravo ono što vam treba.

Napredna navigacija uz Garmin biciklističku kartu

U Edge 520 Plus prethodno je učitana Garmin biciklistička karta, a odlikuje se i navigacijom skretanje-po-skretanje i navigacijskim upozorenjima koja vas obavještavaju o nadolazećim oštrim zavojima. Ovo će vas pametno računalo osim toga naravno vratiti na rutu, ili na početak, ako s nje skrenete ili odlučite poći kući ranije.

 

Slanje poruka od biciklista do biciklista

Nema potrebe da izvlačite telefon ili da se brinete o drugim biciklistima kad odmaknu od grupe ili za njom zaostanu. Funkcija slanja poruka od biciklista do biciklista omogućuje vam slanje prethodno napisanih poruka sa svog biciklističkog računala Edge 520 Plus na njihovo računalo1. Poručite prijateljima hoćete li ih sustići za nekoliko minuta ili da nastave bez vas. Ako vam se izbuši guma ili trebate pomoć, možete poslati poruku drugim biciklistima iz grupe koji su upareni putem funkcije GroupTrack, pa će vas oni moći pronaći.

 

Napredno praćenje performansi

Biciklističko računalo Edge 520 Plus kompatibilno je sa senzorima s tehnologijom ANT+®, uključujući senzore brzine i kadence i senzore pulsa. Za još više podataka o performansama, 520 Plus je kompatibilan s ANT+ mjeračima snage, uključujući Vector 3 (prodaje se odvojeno). Naš jedinstveni mjerač snage na pedali mjeri ukupnu snagu, balans lijevo/desno i kadencu. Za još bolji uvid u formu možete bilježiti podatke o dinamici bicikliranja, uključujući podatke o tome na koje mjesto na pedali tijekom okretanja pedale primjenjujete snagu.

 

Uz to, ako koristite senzor pulsa na prsima (prodaje se odvojeno), možete saznati mnoštvo fizioloških podataka. Saznajte koliki je vaš maksimalni VO2 specifičan za biciklizam i koristite savjetnika za oporavak koji analizira podatke i govori vam koliko biste trebali pričekati prije nego što krenete na sljedeću napornu vožnju. Ovaj povezani sustav koji čine senzori, dodatna oprema, biciklističko računalo i analiza podataka nakon utrke na online zajednici Garmin Connect™ omogućuje vam da pratite što se događa s vašim tijelom od utrke do utrke.

 

Prilagodite uređaj

Biciklističko računalo Edge 520 Plus jednostavno možete prilagoditi željenim besplatnim aplikacijama, widgetima i podatkovnim poljima iz Connect IQ™ trgovine. Aplikacije kao što je AccuWeather MinuteCast daju vam do znanja kada će prestati kiša pa se možete odlučiti za odgovarajuće vrijeme za vožnju. Primajte povratne informacije u stvarnom vremenu zahvaljujući aplikaciji MPA and Power tvrtke Xert uz koju možete vidjeti prekoračujete li maksimalnu snagu koja vam je na raspolaganju. Brojna podatkovna polja koja se mogu konfigurirati prikazuju vaše omiljene statističke podatke na jednom lako čitljivom zaslonu.

 

Jednostavna i bezbrižna vožnja

Edge 520 Plus kompatibilan je s našom linijom Varia™ uređaja za sigurnost biciklista, uključujući stražnji radar i pametna svjetla za bicikle. Uparivanjem tih uređaja sa svojim biciklističkim računalom Edge možete dobivati upozorenja o nadolazećim automobilima izravno na zaslon uređaja Edge i pomoći vozačima da vas lakše uoče. Zahvaljujući funkciji LiveTrack možete omogućiti prijateljima i obitelji da prate vašu lokaciju u stvarnom vremenu ili s pomoću funkcije GroupTrack2 možete pratiti svoje prijatelje vozače, a omogućiti i njima da prate vas, ako se razdvojite. Osim toga, Edge 520 Plus sadrži ugrađenu funkciju za prepoznavanje nezgoda koja vašu lokaciju automatski šalje kontaktu u hitnim slučajevima ako se nađete u teškoćama.

 

Pomičite svoje granice uz Strava Live Segments

Garmin i Strava donose vam još više načina na koje možete testirati svoje granice. I dalje ćete dobivati upozorenja za početak i kraj segmenta, a moći ćete se i virtualno natjecati s vlastitim osobnim rekordom i prijateljima koji upotrebljavaju funkciju Strava te s njima uspoređivati rezultate iz sekunde u sekundu. No sada ćete također moći usporediti svoj trenutni rezultat s osobnim rekordom, svojim nedavnim rezultatima i osobnim rekordima svojih prijatelja. Kao šećer na kraju, prethodno učitana aplikacija Strava Routes iz Connect IQ trgovine omogućuje bežično slanje ruta označenih zvjezdicom na Edge biciklističko računalo pa omiljenim Strava segmentima istovremeno možete navigirati te se u njima natjecati.

Kupovinom uređaja Edge 520 Plus dobivate mogućnost besplatnog 60-dnevnog korištenja Strava Premium računa s pomoću kojeg možete steći uvid u rad najboljih pomagala koja vam omogućuju da date sve od sebe.

 

Personalizirani plan snage za dan utrke uz aplikaciju Best Bike Split

Prethodno učitana aplikacija Best Bike Split daje vam uvid u utjecaj promjene težine, snage i otpora zraka na ciljano vrijeme utrke i izrađuje savršen plan snage za dan utrke. Uz aplikaciju Best Bike Split Race Sync, vaš će vas plan snage za dan utrke voditi do najboljeg ukupnog vremena utrke. Jednostavno povežite račun aplikacije Best Bike Split sa svojim uređajem Edge 520 Plus i svi trenutni planovi utrke bit će vam nadohvat ruke. Već danas izradite račun aplikacije Best Bike Split.

Od plana do izvedbe uz TrainingPeaks

Uz aplikaciju TrainingPeaks iz Connect IQ trgovine samo trebate uključiti biciklističko računalo Edge 520 Plus i na svakoj ćete vožnji sa sobom imati vježbanje isplanirano za taj dan. Uz ovu prethodno učitanu aplikaciju, vaše se vježbanje za taj dan prenosi izravno na Edge uređaj. Uređaj vas vodi kroz vježbanje u stvarnom vremenu i zadaje vam ciljeve za intenzitet i trajanje intervala. Nakon što završite s vježbanjem, sinkronizirajte ga s aplikacijom TrainingPeaks kako biste vidjeli detaljnu analizu vježbanja i izmjerili napredak prema svojem cilju. Izradite besplatan TrainingPeaks račun i krenite s besplatnim planom treniranja.

 

Aplikacija Trailforks

Putem aplikacije Trailforks možete preuzeti karte za staze koje možete izvanmrežno upotrebljavati tijekom vožnje. Uz staze iz više od 80 zemalja, Trailforks karte uključuju topografske informacije, točke interesa, popularne rute, uvjete na stazi, fotografije, videozapise i još mnogo toga. Gdje god se vozili, imat ćete pristup najboljim i najnovijim informacijama tako da možete planirati svoju vožnju, otkriti nove staze i podići svoje iskustvo vožnje na novu razinu. Sada, kada su te funkcije integrirane u Garmin Edge, na svojem upravljaču imat ćete pristup najboljim Trailforks stazama.

Dodatne informacije

Boja

Bijela

Vrsta proizvoda

Ciklokompjuter

IZBORNIK

Ciklokompjuter Garmin Edge 520 Plus Sensor bundle

2.699,99kn (~ 359,53 €) s PDV-om