fbpx

Trenažer Elite Direto XR-T

6.199,99kn (~ 825,34 €) s PDV-om

Nema Dostupno odmah

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Već od 172,19 Kn
Vaša mjesečna rata
Izračun rate
Jednostavna kupovina na rate
Želim što niži iznos rate
36 x 172,19 Kn
Želim otplatiti što prije
6 x 1.033,17 Kn
Želim sam odabarati broj rata
6 x 1.033,17 Kn

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate u košarici odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

Šifra: 1470189 Kategorije: ,
*Fotografije su ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati isporučenom proizvodu. Pojedine tehničke specifikacije i cijene podložne su promjeni bez prethodne najave.

DIRETO XR-T je vrhunski Elite trenažer bez koji dolazi bez kazete, vrlo precizan i kompatibilan sa širokim rasponom modela bicikala.

Integrirani OTS mjerač snage osigurava točnost do +/- 1,5% – što predstavlja jednu od glavnih značajki DIRETO XR-T modela, postavljajući ga na vrh Elite kućnih trenažera sa svojom realističnom simulacijom nagiba – do 24%.

Koja je razlika između Direto XR i Direto XR-T?
Direto XR i Direto XR-T dva su identična kućna trenera, koji imaju iste tehničke specifikacije u pogledu strukturnih i elektroničkih značajki. Ono što ih razdvaja je kazeta koja je uključena u Direto XR, ali nije uključena u DIRETO XR-T.

Integrirani mjerač snage koji precizno mjeri izlaznu snagu.
Ono što DIRETO XR i DIRETO XR-T čini najtočnijim među Elite kućnim trenažerima je integrirani OTS (Optical Torque Sensor) mjerač snage. Omogućuje učinkovito mjerenje izlazne snage na vašim treninzima s preciznošću +/- 1,5%, jednom od najvećih među komercijalno dostupnim trenažerima.

Simuliranje najviših gradijenata
DIRETO XR-T je interaktivan, tako da automatski prilagođava otpor dok vježbate. U usporedbi s prethodnim Direto modelima, XR-T ima veći zamašnjak i simulira nagibe do nevjerojatnih 24%.

To osigurava izvrsne performanse čak i tijekom posebno intenzivnih treninga – moći ćete na brzinu provjeriti sve svoje tablice treninga, provesti testove za procjenu vaše kondicije, napraviti ponavljanja i brze sprinteve pri maksimalnoj snazi.

Bilo koja vrsta treninga koju želite dostupna vam je u vožnji na DIRETO XR-T.

Potpuna kompatibilnost
DIRETO XR-T jedan je od najkompatibilnijih komercijalno dostupnih trenažera, savršen i za brdske i za gradske bicikle.

Ima novu strukturu koja je savršena za smještaj dužih mjenjača s većim kapacitetom i na većim setovima zupčanika s 12 brzina. Na ovaj je način DIRETO XR-T kompatibilan sa Shimano®/SRAM 9/10/11-brzinskim, Campagnolo 9/10/11/12-brzinskim, SRAM NX 12-brzinskim i Shimano® Micro Spline 12-brzinskim kazetama.

Koristite ga sa svim softverskim platformama za biciklizam u zatvorenom!
DIRETO XR-T potpuno je interaktivan i komunicira sa svim softverskim platformama putem ANT+™ FE-C i Bluetooth sustava, baš kao i svi Elite trenažeri s izravnim prijenosom.

Postavite programe treninga s nekoliko klikova i odmah počnite okretati pedale. DIRETO XR-T automatski će prilagoditi otpor i upravljati vašim treningom.

Može se upravljati putem softvera i aplikacije My E-Training (12-mjesečna besplatna pretplata) ili drugih usluga u zatvorenom biciklizmu, kao što su: ZwiftTrainerRoadThe SufferfestBkoolKinomap i mnogi drugi.

Analiza pedaliranja
Analiza pedaliranja ekskluzivna je opcija dostupna među najboljim Elite interaktivnim kućnim trenažerima, uključujući DIRETO XR-T.

To je inovativna funkcija koja će analizirati vašu izlaznu snagu tijekom cijelog okretanja pedala kroz sustav od 24 točke.

Pomoću dvije vrste grafikona možete prikazati podatke o DIRETO XR-T, poput vrijednosti trenutne izlazne snage tijekom okretanja pedala. To stvara temeljitu procjenu mehaničke učinkovitosti pokreta za bicikliste, tako da je moguće prilagoditi i ispraviti tamo gdje je to potrebno.

Funkcija je dostupna za kupnju u Elite programu My E-Training.

Podaci o kadenci, brzini i snazi
Svi Elite trenažeri oslanjaju se na trenutni prijenos snage, brzine i podataka o ritmu pedaliranja kako bi Vam omogućili postizanje najspecifičnijeg i najtočnijeg plana treninga.

Za mjerenje ritma, Elite trenažeri se koriste praktičnom tehnologijom bez senzora koja može otkriti brzinu okretanja pedala bez potrebe za postavljanjem senzora na okvir bicikla.

Većina trenažera mjeri ritam pedaliranja analizirajući promjenu brzine, dok Elite interaktivni trenažeri DIRETO XR-TDireto XDiretoDrivo Drivo II mjere kadencu analizom snage pomoću svog inovativnog integriranog OTS mjerača snage.

Dodatne informacije

Boja

Crna

Vrsta proizvoda

Trenažer

IZBORNIK

Trenažer Elite Direto XR-T

6.199,99kn (~ 825,34 €) s PDV-om