Ciklokompjuter Garmin Edge 1030 Plus

Šifra: K431100242410

4.799,99 kn/kom

4.559,99 kn/kom

ISTRAŽITE SVIJET I SVOJE GRANICE

- Biciklirajte bez prestanka uz vrhunsko biciklističko računalo s GPS-om. Edge 1030 Plus spreman je za svaku vožnju, bilo da se radi o sporednim šljunčanim stazama ili legendarnim uzbrdicama.

- Sinkronizirajte vježbanja za otvorene i zatvorene prostore izravno na Edge. To je lakši dio.

- Trenirajte. Edge predlaže vožnje i vježbanja na temelju vašeg trenutačnog opterećenja treniranja.

- Bez obzira na to koliko daleko vozili, Edge će vas vratiti na početak.

- Na raspolaganju vam je više mogućnosti povezivanja, uključujući kompatibilnost s inReach® uređajima.

- Primajte poruke i upotrebljavajte omiljene biciklističke aplikacije na ovom povezanom biciklističkom računalu.

- Vozite dalje, punite kraće. Baterija traje 24 sata.

 

 

KONTINUIRANO PRAĆENJE PERFORMANSI

Dobit ćete bolji uvid u odgovor vašeg tijela na treniranje. Pratite maksimalni VO2, vrijeme oporavka, opterećenje treniranja, fokus opterećenja treniranja i još mnogo toga.

 

STATUS TRENIRANJA

Koliko je vaše treniranje učinkovito? Automatski procijenite svoja posljednja vježbanja i indikatore performansi da biste saznali trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti.

 

PREPORUČENO VJEŽBANJE DANA

Uživajte u vođenom treniranju koje se temelji na vašoj razini kondicije i primajte preporuke za vožnju dana na temelju vašeg trenutačnog opterećenja treniranja i maksimalnog VO2.

 

SINKRONIZIRAJTE PLANOVE TRENIRANJA

Pametni alat za planiranje vježbanja u aplikaciji Garmin Connect™ nudi vam vježbanja u zatvorenom i na otvorenom, a na raspolaganju vam je i mogućnost sinkronizacije s uređajem Edge putem drugih aplikacija kao što je TrainingPeaks® i TrainerRoad.

 

AKLIMATIZACIJA NA VIŠE TEMPERATURE I VEĆU NADMORSKU VISINU

Pripremite se za svako okruženje. Saznajte kako vam se tijelo ponaša u različitim okruženjima praćenjem aklimatizacije na više temperature i veću nadmorsku visinu.

 

FUNKCIJA CLIMBPRO

Automatski pregledajte preostali uspon i nagib kada se penjete rutom ili stazom. To vam pomaže u mjerenju napora i praćenju koliko vam još patnje preostaje.

 

UPOZORENJA NA PREHRANU I HIDRACIJU

Dobivajte potrebne informacije kako biste imali dovoljno energije iz kilometra u kilometar. Edge 1030 Plus obavijestit će vas kad dođe vrijeme za hidraciju ili jelo.

 

DINAMIKA BICIKLIRANJA

Iskoristite napredno mjerenje parametara bicikliranja3 osmišljena da vam pruže uvid u promjenu vaših performansi na temelju promjenjivih uvjeta poput položaja, postavki bicikla, trajanja vožnje i drugih uvjeta.

 

MTB DINAMIKA

Pratite legendarne pojedinosti o svakoj vožnji uz nova mjerenja parametara brdskog biciklizma kao što su broj skokova, udaljenost skoka i vrijeme u zraku.

 

TEŽINA I TOK

Težina ocjenjuje težinu vožnje s pomoću GPS-a, elevacije i drugih podataka. Tok mjeri s kolikom se lakoćom spuštate niz stazu i pruža vam rezultat koji ćete nadmašiti idući put.

 

DULJE TRAJANJE BATERIJE

Edge 1030 Plus odlikuje se baterijom koja traje 24 sata, čak i u zahtjevnim uvjetima rada. Tome pridodajte opcionalnu Garmin Charge™ bateriju.