GARMIN Edge 820 HRM/CAD ciklokompjuter

Šifra: K431100162611

3.999,99 HRK/kom

3.599,99 HRK/kom

Biciklističko računalo s GPS-om za praćenje performansi i utrke
Lagano i kompaktno s 2,3-inčnim kapacitivnim dodirnim zaslonom visoke rezolucije predviđenim za rad ako nosite rukavice ili ako je mokro
Funkcija GroupTrack1 prati sve vozače u vašoj skupini
Napredno praćenje performansi uključuje maksimalni VO2, savjetnika za oporavak, Strava segmente u stvarnom vremenu, FTP, stanje performansi i naprednu dinamiku bicikliranja2
Isporučuje se s ugrađenom funkcijom prepoznavanja nezgoda3 i kompatibilno je s dodatnom opremom za sigurnost biciklista kao što su Varia Vision™, Varia™ pametna svjetla za bicikle i stražnji radar
Prethodno učitana Garmin biciklistička karta za navigaciju skretanje-po-skretanje prilagođenu biciklistima

 

 


Dimenzije: 73,0 x 49,0 x 21,0 mm 
Rezolucija, WxH: 200 x 265 piksela 
Touchscreen: Da 
Color display: Da 
Težina: 67,7 g
Baterija: Punjiva litij-ionska baterija 
Trajanje baterije: Do 15 sati u načinu rada za treniranje uz GPS; do 24 sata u načinu rada UltraTrac 
Vodootporan: Da (IPX7) 
GPS: Da 
GLONASS: Da 
High-sensitivity receiver: Da 
Barometric altimeter:Da 
Prijenos podataka između jedinica: Da 
Smart notifications (displays email, text and other alerts when paired with your compatible phone): Da 
VIRB® control: Da 
Basemap:Da 
Dodavanje karata: Da 
Waypoints/favorites/locations: 200 
Routes: 100 (staza) 
History: Do 200 sati 
Compatible with Vector™: Da 
Multiple bike profiles: Ne 
Senzor brzine/kadence: Da 
Heart rate monitor: Da (dodatno) 
Virtual Partner®: Da 
Courses (compete against previous activities): Da 
Auto Pause® (pauses and resumes timer based on speed): Da 
Auto Lap® (automatically starts a new lap): Da 
Auto Scroll (cycles through data pages during workout): Da 
Advanced workouts (create custom, goal-oriented workouts): Da 
Time/distance alert (triggers alarm when you reach goal): Da 
Interval training (set up exercise and rest intervals): Da 
Heart rate-based calorie computation:Da 
Calculates calories burned: Da 
Customizable screen(s): Da 
Power meter compatible (displays power data from compatible 3rd party ANT ™-enabled power meters): Da (bilježi podatke približno 1 put u sekundi) 
Temperature (displays and records temperature while you ride): Da 
Shock Resistant: Da 
Garmin Connect™ compatible: Da 
Automatic sync (automatically transfers data to your computer):Da 

 

Funkcija GroupTrack za trenutke kada se odvojite od skupine

Čak i kada se udaljite od pelotona, ne morate se osjećati usamljeno. Naša nova funkcija GroupTrack1 omogućuje uparivanje uređaja putem usluge Garmin Connect™ pa kada se razdvojite, možete pratiti gdje se nalaze vaši prijatelji vozači, a oni mogu pratiti vas. To je samo jedna od novih funkcija koju smo stvorili kako biste tijekom vožnje osjećali povezanost.


Navigacija uz prethodno učitanu Garmin biciklističku kartu

Bilo da ste na cesti ili izvan nje, neka vas vodi GPS navigacija skretanje-po-skretanje. Garmin biciklistička karta sadrži ceste i biciklističke karte pogodne za izradu ruta, podatke o nadmorskoj visini, točke interesa i pretraživanje adresa. Uz to, pomoću funkcije izrade povratnih ruta Edge 820 će na temelju ukupne udaljenosti koju želite prijeći za vas odabrati rutu prilagođenu biciklistima.

 

Kompatibilnost s Varia proizvodima za veću sigurnost biciklista

Edge 820 opremljen je funkcijom prepoznavanja nezgoda3 koja za rad koristi ugrađeni brzinomjer i ako se nađete u teškoćama, vašu lokaciju šalje kontaktu u hitnim slučajevima. Kako biste izbjegli moguće nezgode, Edge 820 kompatibilan je i s mnogim Varia™ proizvodima za sigurnost biciklista,uključujući stražnji radar i pametna svjetla za bicikle i tako vam pruža nenadmašan uvid u ono što se odgađa oko vas dok vozite. Ako je Edge 820 uparen sa svjetlima za bicikle ili radarom koji otkriva vozila koja se približavaju, vidjet ćete što se događa i bit ćete viđeni.

 

 

Uživat ćete u korištenju svih moćnih funkcija kojima je opremljen kompaktan Edge 820, no oduševit će vas touchscreen visoke rezolucije. Senzor ambijentalnog osvjetljenja automatski prilagođava svjetlinu zaslona pa sve što je na njemu prikazano možete vidjeti jednim pogledom, a kapacitivni touchscreen reagira čak i kada je mokar ili ako koristite rukavice.


Biciklističko računalo s GPS-om Edge 820 kompatibilno je s ANT ® senzorima, uključujući senzore brzine i kadence i monitore pulsa. Kako biste na kraju dana imali još više podatka o performansama, 820 kompatibilan je i s ANT mjeračima snage, uključujući i jedinstveni Vector™ mjerač snage sa senzorom u pedali koji mjeri ukupnu snagu, balans lijeve i desne noge i kadencu. Za još bolji uvid u formu možete bilježiti podatke o dinamici bicikliranja, uključujući podatke o tome na koje mjesto na pedali tijekom okretanja pedale primjenjujete snagu. Može se povezati i s ANT elektroničkim sustavom za mijenjanje brzina i ANT trenažerima.


Uz to, ako koristite monitor pulsa na prsima, možete saznati mnoštvo fizioloških podataka. Saznajte koliki je vaš maksimalni VO2 specifičan za biciklizam i koristite savjetnika za oporavak koji analizira podatke i govori vam koliko biste trebali pričekati prije nego što krenete na sljedeću napornu vožnju. Ovaj povezani sustav koji čine senzori, dodatna oprema, biciklističko računalo i analiza podataka nakon utrke na usluzi Garmin Connect omogućuje vam da pratite što se događa s vašim tijelom od utrke do utrke.

 

Shopping lista

Košarica je prazna.