Stražnja dječja sjedalica Hamax Zenith siva/crna

Elegantna i funkcionalna sjedalica za urban gradski stil. Sjedalica jednostavnog i sigurnog oblika, potpuno prilagođena potrebama djece. 

 

Šifra: 4110000553034

699,99 kn/kom

HAMAX Zenith obilježava ista elegancija i dizajn koji nosi najbolji model u kategoriji sjedalica, HAMAX Carees. Lijepo izrađeni rubovi i manja količina materijala, nudi lakši i sigurniji proizvod i konkretan odabir.

 

Montira se vrlo jednostavno, na okvir, točnije ispod cijevi sjedala, a dolazi sa vlastitim nosačem. Nosač se može postaviti na cijevi promjera Ø = 28 - 40mm, a dolazi sa indikatorima ispravnog postavljanja (dva klina zelene boje) i ključem.

 

Sjedalica je idealna za djecu od 9 mjeseci života do težine 22 kg. Dijete je osigurano prilagodljivim remenjem na ramenima i dodatnim sigurnostim remenom oko pasa. Stražnja površina sjedalice obilježena je reflektirajućim površinama za bolju uočljivost. 
Oslonci za noge jednostavno se uskađuju sa visinom djeteta, a tijekom vožnje noge se pričvrste sigurnosnom vezicom.
 

 

ZNAČAJKE:

 

• podstavljeni jastučić za veću udobnost, mogu se ukloniti, oprati, zamijeniti
• novi sustav prilagodljivih oslonaca za noge, jednostavno rukovanje i reguliranje visine, prilagođavanje moguće obaviti jednom rukom
• za  djecu od 9 mjeseci do cca. 22kg
• vrlo jednostavna montaža, nosač ima mogućnost zaključavanja, kako se sjedalica ne bi mogla skinuti bez znanja vlasnika
• sigurnosne naramenice napravljene su od vrlo ugodnog materijala, djetetu ne smeta, a sigurnosni pojas postavljaju u idealan položaj
• sjedalica je opremljena reflektirajućim površinama na stražnjoj strani kako bi prepoznatljivost tijekom mraka ili u lošijim vremenskim uvjetima bila intenzivnija

 

Ovdje možete preuzeti Uputstva za upotrebu u pdf-u.

 

Pogledajte ostale Hamax proizvode iz GIANT Store ponude. 

 

 


___________


HAMAX je svjetski proizvođač dječjih sjedalica i opreme. Utemeljen 1958. godine u Norveškoj, a osnovna ideja prilikom stvaranja proizvoda je sigurnost; iskrena želja zaštite onoog najvrijednijeg - naše djece. Sukladno tome razvijamo dječje sjedalice vrhunske kvalitete, gdje su jednostavnost, sigurnost i praktičnost mantra broj jedan. 

HAMAX Caress I Zenith, nova kolekcija visoko kvalitetnih dječjih sjedalica, kontinurano osvaja svjetske nagrade po pitanju dizajna i inovacije. Također, sjedalice je moguće postaviti i direktno na stražnji nosač, ali uz upotrebu posebog adaptera, koji se nalazi u zasebnoj prodaji. Tako se sjedalica može montirati na različite bicikle, direktno na stražnji nosač tereta, uključujući i E-bicikle. Sva stražnja sjedala posjeduju europski certifikat sigurnosnog standarda EN14344. 
 
Za dodatne informacije posjetite Hamax internet stranicu na www.hamax.com