Bisaga GIANT Pannier 25l, vodootporno, crna

Savršena bisaga koju praktički možete uroniti u vodu ne razmišljajući hoće li to utjecati na sadržaj u njoj. Idete li na daleko putovanje života, ili samo želite do posla stići sa suhim službenim računalom, ovo je proizvod za Vas!

Šifra: 4220430000016

499,99 kn/kom

399,99 kn/kom

Pokažite i najgoroj zimi zube i sa Giant-ovom WaterProof bisagom sve svoje stvari prevezite u suhim i sigurnim uvjetima.

 

Bisaga se na nosač tereta postavlja jednostavno, zahvaljujući posebnom sustavu koji ne očekuje upotrebu alata ili ulaganje više vremena. Dvije kukice pomiču se zahvaljujući malenom remenu koji ih pokretom ruke otvara i fiksira za nosač. Zasebna opruga sa donje strane torbe, bisagu dodatno učvršćuje i čini stabilnom i na neravnom terenu.

 

Torba ima jedan veliki odjeljak koji se zahvaljujući dodatnom materijalu, rolanjem može povećati. Odjeljak se  zatvara i osigurava rolanjem i fiksiranjem sigurnosnim kopčama. 

 

Torba sadrži zaseban odjeljak za tablet ili prijenosno računalo, te manji pretinac za brzi pristup svakodnevnim stvarima. Ova torba dolazi i u modelu ruksaka .

 

• lagan, vodootporan materijal, veliki volumen bisage, za ozbiljna putovanja i svakodnevnu upotrebu
• čvrsti i sigurni šavovi, kaširana tkanina, 100 % vodootporna
• Ego- Clutch™ jednostavan sustav montaže za prtljažnik
• pouzdani i lako dostupni bočni pretinci za stvari
• traka za rame
KAPACITET: 25 l
BOJA: crna sa crvenim detaljima i Giant logom