Cipele Salomon Speedcross 4 GTX, plava/zelena

Šifra: 2191422392300

1.249,99 kn/par

874,99 kn/par

Opcija

42 2/3

Inovacije i poboljšanja na novim trkačkim tenisicama oduševit će vas na najblatnijim i najskliskijim podlogama! Salomon predstavlja potpuno novu generaciju tenisica za trail trčanje, namijenjenih za trčanje po tehničkim blatnim i skliskim stazama. Salomonovi inženjeri i natjecatelji brižno su izabrali najvažnija poboljšanja da bi ove legendarne tenisice mogli pozicionirati još jednu stepenicu više. 

Vrhunski izbor tehničkih materijala u kontaktu s tehničkom podlogom oživi i nudi savršenu kombinaciju zaštite, niske težine, agresivnog prianjanja i udobnosti na svakom koraku! Najveći napredak i poboljšanja kod novih SPEEDCROSS 4 GTX® tenisica napravljeni su na ključnim karakteristikama trkačke tenisice: poboljšan obuhvat stopala, povećana udobnost, zaštita i beskompromisno prianjanje uz podlogu. Petni dio i jezik trkačke tenisice sada su napravljeni tako da još bolje obuhvaćaju stopalo, za izniman osjećaj i udobnost i na dužim trčanjima. 

Promijenjen i poboljšan trkački CONTAGRIP® potplat s optimalno postavljenim čepovima za još bolje prianjanje istovremeno je zadržao nisku težinu i izdržljivost. U usporedbi s prethodnim verzijama, na novom modelu svi čepovi su cijeli, i oni na rubu potplata, za savršenu učinkovitost. Amortizacija LT MUSCLE™ je iznimno lagana i odlično apsorbira udarce, a istovremeno pomaže pri prijenosu energije iz petnog dijela u odraz. To olakšava dugačke treninge i pojednostavljuje trčanje nizbrdo. Uz pomoć cik-cak sustava SENSIFIT™ i brzog načina vezanja kevlarskom vezicom, stabilnost i obuhvat stopala su zagarantirani, a na vanjskom dijelu tenisice nalazi se i mehanička zaštita. Gumirani dijelovi nalaze se na najisturenijim dijelovima, što značajno povećava životni vijek tenisica i omogućava jednostavno čišćenje od blata. 

U neugodnim vremenskim uvjetima možete se pouzdati u prozračnu i vodootpornu GORE-TEX® membranu koja brine da vaša stopala ostanu zaštićena bez obzira na vremenske uvjete. 

SALOMON SPEEDCROSS 4 GTX® - izbor natjecatelja!