Cipele Salomon XA Pro 3D, siva/crna/plava

Salomon tenisica za sve podloge, već poznati sinonim za sve aktivnosti koje uključuju prirodu i različite vremenske uvjete.

Šifra: 2191460007450

999,99 kn/par

699,99 kn/par

Opcija

46

Vrhunske, robusne tenisice za trčanje izvan staza, za planinarenje i biciklizam.

Dolaze sa Ortholite antibakterijskim uloškom i Eva pjenom koja osigurava udobnost, stabilnost i potporu, uz spriječavanje razvoja bakterija i neugodnih mirisa.

Tehnologija "Pronation control" osigurava prilagodbu cipele različitim načinima hoda, dok čvrstoća materijala onemogućuje deformaciju proizvoda.

QuickLace sustav brzog vezivanja/odvezivanja, jednim pokretom. Vezice su tanke, izvedene od kevlar gume, čvrste su i stežu se asimetrično.

Sesnifit je dio gazišta koji osigurava veću podršku stopalu uz EnergyCell 2, središnji džon za veću udobnost i bolju iskoristivost energije prilikom trčanja.

Prednja gumena kapica stopalo štiti od udaraca i oštrog kamenja. Gazeći dio izveden je tehnologijom ContaGripa što cipelu čini robusnom, čvrstom i spremnom na naježe uvjete.

 

TEHNOLOGIJA:
● GUSSETED TONGUE - poseban materijal koji povezuje jezik tenisice sa njezinim gornjim dijelom i na taj način onemogućuje ulazak kamenja, krhotina i slično
● LACE POCKET - maleni džep za pospremanje QuickFit sustava za vezivanje
● SENSIFIT™ - sustav kao dodatna podloga za stopalo, omogućava stabilan i siguran korak
● QUICKLACKE™ - minimalističke vezice od kevlar gume, jednostavno se stežu, jednim pritiskom
● ORTHOLITE® - kombinacija specifične Ortholite pjene i Eva izvedbe stražnjeg dijela tenisice. Pjena stvara hladnoću, stopalo održava svježim, zdravijim i udobnijim s obzirom na zahtjevne terene. Ne gubi karakteristike s vremenom. Eva izvedba pete omogućuje veću udobnost i podršku stopalu
● MUD GUARD - ojačani rubovi tenisice kao zaštita od blata

 

 

 
_________
Sve navedene specifikacije podložne su promjeni bez prethodne najave.