Cipele Saomon Quest 4 GTX crna

Šifra: 2191440092600

1.599,99 kn/par

Salomon Quest 4 GTX su visoke planinarske cipele koje su pravi izbor za sve koji žele kvalitetne, lagane, izdržljive i vodootporne cipele za raznovrsne planinske avanture.
Za samopouzdan korak skrbi kućište Advanced Chassis koje nudi stabilnost i zaštitu na raznolikim terenima te povećava nadzor kretanja.
Na tvrdim i mekanim površinama će za agresivnije prianjanje pobrinuti potplat Contagrip.
Gumena kapica štiti stopala od svih opasnosti, a vodootporna i prozračna membrana Gore-Tex skrbi za zaštitu od nepovoljnih vremenskih uvjeta.
Tehnologija SensiFit omogućava potpuno prianjanje od srednjeg dijela do sistema vezanja za vrhunsko prianjanje i sprječava kretanje stopala u unutrašnjosti cipela.
Za fiksiranje stopala služe obične vezice s ušicama koje se zakoče i omogućavaju precizno i individualno podešavanje obzirom na trenutne potrebe.
Za udobnost na težim terenima skrbi tehnologija EnergyCell koja se nalazi u srednjem dijelu potplata i uložak Ortholite. Pritisak na stopalo bit će znatno manji, a ublažavanje i prozračnost bit će veći za potrebe prevladavanja velikih udaljenosti.