SALOMON Sonic Aero, plava boja

Šifra: 2191422337800

999,99 HRK/par

599,99 HRK/par

Opcija

42 2/3

Upoznajte novu generaciju trkačkih tenisica SONIC AERO koje će vas oduševljavati svojom niskom težinom i tehničkom potpunošću. Konačni cilj bio je jasan: napraviti trkačke tenisice koje će osiguravati dovoljno ublažavanja, omogućavati odličan kontakt s podlogom te pružati osjećaj stabilnosti, sigurnosti i preciznog obuhvata, da budete što brži i učinkovitiji.

Model SONIC AERO svojom niskom težinom udružuje sve te karakteristike i čvrsto je usidren u kategoriji laganih trkačkih tenisica. Lijepljeni šavovi, nizak naklon i izrazito lagani materijali pružaju osjećaj izuzetne lakoće, no s obzirom na to da se konačna kvaliteta trkačkih tenisica ne odnosi samo na težinu, Salomon je dodao tehnologije, potrebne da su nove Sonic Aero korak ispred ostalih tenisica lake kategorije.

Pomoću patentirane tehnologije Energy cell , središnjeg potplata, osigurano je najbolje iskorištavanje ublažavanja udaraca. Za osigurano dobro prianjanje, značajno za svu Salomonovu obuću, Sonic Aero uključuje dobro poznat sistem bez šavova Sensifit.

Pomoću unutrašnje čarapice Endofit, peta i središnji dio stopala tijekom čitave aktivnosti ostaju na svojem mjestu a bolji obuhvat i osjećaj podloge još su bolji.

Sa strane tenisice 3D FLEX mrežica omogućuje precizan obuhvat i slobodu kretanja u najširem dijelu stopala, a za samopouzdan korak i optimalnu izdržljivost tu je Contagrip® potplat s dvije različite tvrdoće gume.

Shopping lista

Košarica je prazna.