Salomon X Alp Mid LTR GTX, plava/crna

X ALP MID LTR GTX® -  proširite svoje granice i osjetite slobodu kretanja u prirodi!

Šifra: 2191422341100

1.349,99 kn/par

809,99 kn/par

Salomon X ALP. Planinarska obuća koja vas na zahtjevnim pristupima i pri penjanju u planinama neće ograničavati, već vam omogućiti brze uspone i silaske, bez obzira na vremenske uvjete!

X ALP MID LTR GTX® su srednje visoke planinarske cipele koje spajaju tehničku učinkovitost i udobnost. Dizajnirane su za planinare i alpiniste, koji na svojim brzim usponima i spustovima trebaju cipele koje im omogućavaju brzo hodanje i lako penjanje. To omogućava nova, patentirana Salomon šasija, nazvana 3D Edging Chassis. Radi se o jedinstvenom sastavu koji garantira lakoću, jednostavno savijanje i fleksibilnost potplata po njegovoj cijeloj dužini, a istovremeno vrhunsku bočnu krutost, koja je ključna za stabilnost. Time je garantirano udobno i brzo hodanje na manje zahtjevnim terenima i oslonac, tvrdoća i samopouzdanost kod tehničkog penjanja.

Niska težina, izdržljiva koža, poseban potplat Contagrip® i membrana GORE-TEX®, čine X ALP MID LTR GTX® pravom cipelom, bez obzira jeste li tek na početku uspona ili visoko u planini. Radi se o cipeli koja kombinira bogato znanje i iskustvo najvećih alpinista i stručnjaka za Salomon obuću. Ženski modeli posebno su prilagođeni ženskim stopalima.

 

Tehnologije:

ORTHOLITE™ / unutarnji uložak

3D EDGING CHASSIS™ / šasija, stabilnost

GORE-TEX® / membrana

CONTAGRIP® / potplat

Gumena zaštita od blata

Gumena kapica za zaštitu prstiju

Zaštita u petnom dijelu

EVA amortizacija

Vodootporna koža

Kalup prilagođen ženama

 

Težina: 476g (EU 38 2/3) / 570g (EU 42 2/3)