SALOMON XA Pro 3D GTX crna

Salomon tenisica za sve podloge, već poznati sinonim za sve aktivnosti koje uključuju prirodu i različite vremenske uvjete.

Šifra: 2191411378600

1.249,99 kn/par

999,99 kn/par

Opcija

41 1/3

Vrhunske, robusne tenisice za trčanje izvan staza, za planinarenje i biciklizam.

Gornji dio cipele izrađen je od izdržljivog GoreTex-a, sintetičkog materijala koji na mikro razini satima osigurava antibakterijske karakteristike, vodootporan je, a istovremeno stopalu osigurava prozračnost. 

 

Dolaze sa Ortholite antibakterijskim uloškom i Eva pjenom koja osigurava udobnost, stabilnost i potporu, uz spriječavanje razvoja bakterija i neugodnih mirisa.

 

Tehnologija "Pronation control" osigurava prilagodbu cipele različitim načinima hoda, dok čvrstoća materijala onemogućuje deformaciju proizvoda. QuickLace sustav brzog vezivanja/odvezivanja, jednim pokretom. Vezice su tanke, izvedene od kevlar gume, čvrste su i stežu se asimetrično.

 

Sesnifit je dio gazišta koji osigurava veću podršku stopalu uz EnergyCell 2, središnji džon za veću udobnost i bolju iskoristivost energije prilikom trčanja.

 

Prednja gumena kapica stopalo štiti od udaraca i oštrog kamenja. Gazeći dio izveden je tehnologijom ContaGripa što cipelu čini robusnom, čvrstom i spremnom na naježe uvjete.

 

TEHNOLOGIJA:
● GUSSETED TONGUE - poseban materijal koji povezuje jezik tenisice sa njezinim gornjim dijelom i na taj način onemogućuje ulazak kamenja, krhotina i slično
● LACE POCKET - maleni džep za pospremanje QuickFit sustava za vezivanje
● SENSIFIT™ - sustav kao dodatna podloga za stopalo, omogućava stabilan i siguran korak
● QUICKLACKE™ - minimalističke vezice od kevlar gume, jednostavno se stežu, jednim pritiskom
● GORE-TEX® EXTENDED COMFORT FOOTWEAR - dodatna tehnologija jamči suhu i udobnu odjeću bez obzira na mokre uvjete u kojima se nađete. Dodatna udobnost sa Extended comfort tehnologijom, posebno prilikom pustolovnih utrka i prilikom otežanih vremenskih uvjeta
● ORTHOLITE® - kombinacija specifične Ortholite pjene i Eva izvedbe stražnjeg dijela tenisice. Pjena stvara hladnoću, stopalo održava svježim, zdravijim i udobnijim s obzirom na zahtjevne terene. Ne gubi karakteristike s vremenom. Eva izvedba pete omogućuje veću udobnost i podršku stopalu
● MUD GUARD - ojačani rubovi tenisice kao zaštita od blata

 


U GIANT Store-u Zagreb možete pronaći SALOMON XA PRO 3D GTX model tenisica u različitim bojama.  XA Pro model tenisica dolazi i kao posebno LTD izdanje povodom 10 godina proizvodnje ovog modela.

 

 

Ovdje pogledajte ostale dostupne  SALOMON artikle.

 

 

 

Za dodatne informacije posjetite  SALOMON  web stranice.

 

 

_________
Sve navedene specifikacije podložne su promjeni bez prethodne najave.