SALOMON Ž Wings Pro 2 GTX zelena/ljubičasta

Podignite svoje samopouzdanje u trčanju na višu razinu i prihvatite nove izazove uz tenisice za trčanje WINGS PRO 2 GTX®!
 

Šifra: 2192362348000

1.299,99 HRK/par

779,99 HRK/par

Opcija

36 2/3

WINGS PRO 2 GTX® su trail trkačke tenisice uz koje će tehnički zahtjevne staze postati izazov, a spustovi prava zabava. Iznimna udobnost, vrhunsko prianjanje, stabilnost i zaštita stopala pratit će vas na svakom koraku, u svim vremenskim uvjetima!

Trčanje tehničkim stazama zahtijeva visoku razinu koncentracije, a kada ona na duljim utrkama i treninzima pada, od iznimnog je značaja da nam obuća daje podršku koju trebamo da ne dođe do ozljeda. WINGS PRO 2 GTX® svojom šasijom AGILE CHASSIS™ daju iznimnu stabilnost tijekom trčanja, ali ne na račun responzivnosti i težine tenisice. PROFEEL FILM - sloj koji se nalazi između unutarnjeg i vanjskog dijela potplata štiti stopalo od oštrih stijena, a uz pomoć potplata od gume dviju različitih tvrdoća, vaši će spustovi biti samopouzdani i kontrolirani. Dobro poznati sustav Sensifit™ zbog tehnologije lijepljenih šavova omogućava optimalan obuhvat, a Quicklace™ kevlarske vezice raspoređuju pritisak ravnomjerno duž cijelog stopala. Za optimalno prianjanje i izdržljivost na usponima i spustovima, brine Contagrip® potplat koja vas neće iznevjeriti ni u mokrim i skliskim uvjetima. Kišno i mokro vrijeme ove jeseni neće biti izgovor, jer za udobnost i u neugodnim vremenskim uvjetima brine GORE-TEX® membrana.

Salomon je tako u jednim tenisicama za trčanje spojio naizgled nemoguće: obuhvat, stabilnost i vrhunsko prianjanje uz podlogu, ali ne nauštrb niske težine, okretnosti i brzine!

Tehnologije:
SENSIFIT™ / savršen obuhvat stopala
QUICKLACE™ / sustav vezanja
ORTHOLITE® / antibakterijski uložak
PROFEEL FILM / zaštita stopala
DESCENT CONTROL / kontrola pri spustu
GORE-TEX® / membrana
ACS SYSTEM / sustav amortizacije i stabilnosti
CONTAGRIP® / potplat
EVA amortizacija
Gumena kapica za zaštitu prstiju
Džepić za vezicu

Težina: 300g (EU 38 2/3) / 350g (EU 42 2/3)

Shopping lista

Košarica je prazna.