ENDURA Guppy naočale, 3 leće, crna boja

Sunčane naočale atraktivnog izgleda sa 3 seta izmjenjivih leća kako bi zahvatile različite svjetlosne uvjete.

Šifra: 112190E0091BK

499,99 kn/kom

ENDURA Gruppy biciklističke naočale dolaze sa sa tri para promjenjivih leća. Vrlo funkcionalan dodatak opremi ukoliko se krećete često, bez obzira na vremenske uvjete. Radi se o polikarbonatnim lećama (tamna, svijetla, smeđa) visoke razlučivosti i smanjene mogućnosti iskrivljenja slike. Kategorija 3, UV filter koji dozvoljava 8-18% prolaska UV zraka.


Leće su sa anti-fog premazom, vrlo efikasnim slojem sa unutarnje strane  koji eliminira eventualnu mogućnost magljenja uzrokovanu vlagom. Na taj način se ne smanjuje vidljivost kroz leće, što je posebno važno za vrijeme zaustavljanja ili kretanja na biciklu.

 

Dodatna hidrofobna impregnacija posebna je tehnologija obrade leće kojom se uklanjaju kapi vode, spreja i sličnih tekućina bez narušavanja vidljivosti i ostavljanja mrlja.

 

Okvir naočala dizajniran je sa TR90 plastikom, čvrstim materijalom malene težine koji je po izdržljivosti vrlo blizu metalu. Na područje nosa naočale se prilagođavaju ugodnim i mekanim gumenim jastučićima koji su podesivi skladu sa konturama lica.


Naočale dolaze sa tvrdom futrolom unutar koje je torbica/krpica od mikrofibre za njegu leća.

 

● 3 polikarbonatne leće visoke razlučivosti svjetlosti
● atraktivan trkaći izgled uz lagan visokoelastičan TR90 okvir
● AntiFog zaštita od magljenja na unutarnjoj strani leće i hidrofobna impregnacija u svrhu odbijanja vode (na prozirnim lećama)
● jastučići za nos sa rupicama za veću ventilaciju i bolje prijanjanje
● dolaze sa čvrstom kutijicom i mekanom torbicom od mikrovlakana za čišćenje i pospremanje
● 100% UV zaštita, u skladu sa hrvatskim i europskim normama UV zaštite, EN 1836

 

Ovaj model naočala dolazi u crnoj i bijeloj boji . Pogledajte ostale modele iz ponude naočala .