Naočale Endura Angel, 2 leće, crna

Šifra: 1121900E0048B

459,99 kn/kom

ENDURA Angel biciklističke naočale dolaze s 2 para promjenjivih leća. Vrlo funkcionalan dodatak opremi ukoliko se krećete često, bez obzira na vremenske uvjete. Radi se o polikarbonatnim lećama (tamna, prozirna) visoke razlučivosti i smanjene mogućnosti iskrivljenja slike. Kategorija 3, UV filter koji dozvoljava 8-18% prolaska UV zraka.


Leće su s anti-fog premazom, vrlo efikasnim slojem sa unutarnje strane  koji eliminira eventualnu mogućnost magljenja uzrokovanu vlagom. Na taj način se ne smanjuje vidljivost kroz leće, što je posebno važno za vrijeme zaustavljanja ili kretanja na biciklu.

 

Dodatna hidrofobna impregnacija posebna je tehnologija obrade leće kojom se uklanjaju kapi vode, spreja i sličnih tekućina bez narušavanja vidljivosti i ostavljanja mrlja.

 

Okvir naočala dizajniran je sa TR90 plastikom, čvrstim materijalom malene težine koji je po izdržljivosti vrlo blizu metalu. Na područje nosa naočale se prilagođavaju ugodnim i mekanim gumenim jastučićima koji su podesivi skladu sa konturama lica.


Naočale dolaze s tvrdom futrolom unutar koje je torbica/krpica od mikrofibre za njegu leća.