fbpx

LIV intervju Nikolina Buconjić

Nikolina Buconjić

Moje ime je Nikolina Buconjić, rođena sam 11.8.1985. u Slavonskom Brodu gdje trenutno živim i radim kao učiteljica razredne nastave u produženom boravku, a slobodno vrijeme provodim na LIV biciklu.

OD KUDA LJUBAV PREMA BICIKLIZMU?

Nikolina Buconjić

Ljubav prema bicikliranju prisutna je cijeli život, a u zadnje dvije godine od kada sam preko svoje prijateljice otkrila Liv bicikl, postala je strast.

ZAŠTO LIV?

Nikolina Buconjić

Liv je biciklistička marka u potpunosti namijenjena ženama. Udoban je, siguran i savršen za vožnju. Trenutno vozim bicikl Liv Tempt 2 GE.

ŠTO RADIŠ UZ BICIKLIRANJE?

Nikolina Buconjić

Uz vožnju volim fotografirati i praviti video zapise kako bih preko svog osobnog bloga na Instagramu drugima dočarala sve ono što vidim i doživim bicikliranjem, put i prirodu, te potaknula druge na biciklističku aktivnost.

GDJE VOLIŠ VOZITI?

Volim voziti i po cesti i po šumi, ovisno o raspoloženju, a bicikliram minimalno 100km tjedno. Najčešće bicikliram s prijateljicom Jasminkom Sarilar koja također vozi Liv Tempt 29 2 bicikl ili u grupi s prijateljima.

ČIME SE JOŠ BAVIŠ OSIM BICIKLIRANJA?

Uz bicikliranje rekreativno se bavim i odbojkom te volim čitati knjige. Uključena sam preko škole u Erasmus projekt ”Bike2school” čiji je cilj potaknuti učenike na korištenje bicikla kao zdravog te ekološki prihvatljivog oblika svakodnevnog prijevoza.

Nikolina Buconjić

IZBORNIK