fbpx
[product_category per_page=”2″ columns=”2″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”zenski-bicikli”]
Ime i prezime: Majda Botić
Datum rođenja: 09.09.1992.
Rodni grad: Pula, Hrvatska
Kada si počela biciklirati? Aktivno prije godinu dana
Vožnja koju preferiraš? Volim voziti road i mtb. I jedno i drugo mi radi veliku strast. Ono sto najvise volim je vozit uspone jer na vrhu je uvijek najljepse
Koliko često bicikliraš? Svaki drugi dan
Što ti se najviše sviđa kod bicikliranja? Toliko divnih stvari za vidjeti, staza koje uzimaju dah i sam osjecaj koji imam u sebi kad se vozim kilometrima, savrsenstvo
Gdje si sve dosad biciklirala? Istra cijela, savrseno mjesto za biciklizam
S kime najčešće bicikliraš? Dosta cesto znam sama odvozit velike rute, a tu i moj dragi te prijatelji koji voze jako i to mi je bas super jer volim to kao izazov da ih pratim.
Čime se inače baviš? Radim u Bike centru Rabac, sto znaci posao snova. Kad znas da si na poslu a vozis se i uzivas u stazama i svemu sto biciklizam nosi. Druzenje i pozitiva kroz sport, savrsenstvo.
Što još voliš raditi uz bicikliranje? Sve sto ima veze sa sportom. Planinarenje, stolni tenis, trcanje, hodanje i kako zivim na moru plivanje u ljetnim mjesecima svakodnevno.
Tvoj životni moto… Love life, love sport
Koji bicikl voziš? LIV obsess advanced 2 2020
Zašto si odabrala LIV bicikl LIV bicikle i opremu dizajniraju žene za žene, a tko će bolje znati kako što napraviti za žene na biciklima osim nas samih. To je pravi razlog mojeg odabira i definitivno pravi izbor. Svim ženama bi preporučila LIV.
Gdje servisiraš svoj bicikl? Dečki iz Bike Centar Rabac su moj tim za održavanje mojeg ljubimca na 2 kotača.
Koju odječu nosiš kad bicikliraš? LIV odjeća je moj savršeni odabir garderobe za bicikliranje u kojoj se osjećam savršeno ugodno dok bicikliram.

PRATI ME

[product_category per_page=”6″ columns=”6″ orderby=”menu_order” order=”DESC” category=”biciklisticka-odjeca”]

IZBORNIK