fbpx

Maxxis 2020

IMG 2283 (2)

Maxxis 2020

Nezaustavljivi Maxxis ide u smjeru koji se očekuje od profesionalaca. Kao što smo i očekivali, skinwall saga se nastavlja, tako da ćete i dalje moći pimpati svoje bicikle sa retro look gumama koji će se sada pojaviti i na e-bike modelima u Rekonu 27,5 sa 2.8 dimenzijom. To će biti prava poslastica za vidjeti. Čim dođu napravit ćemo recenziju.

IMG_2285.jpg (85 KB)
IMG_2283.jpg (106 KB)

U cestovnom segmentu Maxxis je dodao Pursuer gumu za koju kažu nešto ovako: učeći iz procesa koji smo do sada prošli sa svojim flagship gumama za cestu, ova će guma nadmašiti sve svoje prethodnike koristeći full-silica smjesu. Kao takva, ova guma ima manje otpora pri kotrljanju, bolji grip na podlogu te dugotrajnost po pitanju potrošnje. A za kraj kao najveće postignuće, s ovom gumom će se u zavoje moći i brže. Dolazit će u dimenziji 700X25C i za sada je to jedina u ponudi. Ravager, Rambler  i Velocita AR će biti novi modeli za gravel bicikle.

IMG_2279.jpg (149 KB)

Ravager kao agresivna inačica u dimenziji 700x40c naći će svoje mjesto na policama. Rambler je nešto nježnija verzija Ravagera, koji dolazi u dimenzijama 700×40/50c te je primjerena za duže ture na gravelu. Svojim dizajnom odlikuje ju bolje prianjanje u zavojima i manji otpor pri kotrljanju od Ravager-a. Osim spomenutih, testirat ćemo i neke poboljšane već poznate poput Rekona i Minion-a. Paleta Maxxis guma je svakako popunila želje svakog kupca, pa ukoliko ste u potrazi za vanjskim gumama, naći će se nešto i za vas. U svoju ponudu su ubacili i cestovne gume za cruiser modele štop će dobro doći kod pimpanja gradskih pila.

Izvor: Biker

IZBORNIK