fbpx

Najbolja sjedalica za djecu je Hamax Caress!

hamax sjedalice blog

STIFTUNG WARENTEST – HAMAX CARESS C2 TEST POBJEDNIK

Najbolji rezultati testa dječjih sjedalica

Njemačka zaklada za potrošače, Stiftung Warentest, nedavno je testirala 17 dječjih biciklističkih sjedala, za stražnji i prednji dio bicikla, gdje su Hamax sjedalice ravno u najvišoj razini u obje kategorije.

Ispitivanje je prije svega tražilo sigurnost i usklađenost sa standardom. Uz to je korisnost i rad sjedala procijenio iskusni ispitni panel. Svi proizvodi su također provjereni na postojanost materijala i opasne tvari.

Hamax Caress C2 postigla je opći najbolji rezultat, te izvrsne rezultate na područjima sigurnosti i izdržljivosti. Ovo potvrđuje raniji rezultat ispitivanja između ostalih udruženja potrošača u Nizozemskoj (2016). Hamax Caress C2 može se naći u Hamaxovom vrhunskom asortimanu dječjih biciklističkih sjedala, a kao inovacija u kategoriju je primljen kada je lansiran 2013. Svojim elegantnim dizajnom dobio je i nagradu Red Dot za dizajn proizvoda, te iste godine zlatno priznanje za dizajn i inovacije Taipei Cycle.

Prednja montaža sjedalice Observer dizajnirana je u istoj obitelji kao i Caress C2. Observer je također bila jedna od preferiranih sjedala u usporedbi Stiftung Waretest. Također ovo je sjedalo s izvrsnim rezultatima u područjima sigurnosti i izdržljivosti.

Sretni smo što Stiftung Warentest preporučuje korištenje obje Hamax sjedalice za sigurno i ugodno putovanje dijeteta!

Test se može detaljno pročitati na web stranici Stiftung Warentest ili u njihovom vlastitom časopisu.

[product_category per_page=”6″ columns=”6″ orderby=”menu_order” order=”ASC” category=”sjedalica-za-bicikl”]

IZBORNIK