Četvrto kolo GIANT Zimske lige Istre i Kvarnera obilježili Pozzecco, Peruško i Dejak

Prvo kolo u godini po proljetnim temperaturama

Prvo kolo u novoj godini, izuzev visokih temperatura za ovo doba godine, dovelo je mnoštvo novih, ali i nekih poznatih lica iz Italije. Jedno od tih novih lica, barem što se dolazaka na Zimsku ligu tiče, je i pobjednik glavne utrke Daniel Pozzecco (Team Eppinger) koji je u cilj ušao ispred klupskog kolege i poznatog ligaša Tomaža Čefute, dok je treći Jani Prešeren (B.V.G. Gulč - BTS Company). Svo troje su pobjednici u svojim kategorijama. Poccezzo u kategoriji Seniora (19-29 godina), Čefuta u kategoriji Master A (30-39 godina),a Prešeren u kategoriji Master B (40-49 godina).

Mlade nade MTB-a

Kod mladih vozača (U13/U15), koji voze nešto kraću utrku, uvjerljivo je pobijedio Ivan Peruško (BK Axa) ispred drugoplasiranog Erika Vorkapića (BK Grobnik) i trećeplasiranog Denija Garića. Pobjednik dječje utrke i prvi u kategoriji U9 Lenart Dejak (ENERGIJATEAM.COM) je u cilj ušao ispred Marka Turčića (BBK Grožnjan) koji je ujedno i pobjednik u kategoriji U11.

 

Nakon utrke je uslijedila dodjela medalja i diploma ali i već uhodana tombola u kojoj natjecatelji mogu "zaraditi" poklon bonove GIANTA.

Sve rezultate možete pogledati na slijedećim poveznicama:

Čestitamo svim natjecateljima i zahvaljujemo se domaćinima na još jednom uspješno organiziranom kolu GIANT MTB Zimske lige!

Video utrke - autor: Antonio Tomišić

Sljedeće kolo nas vodi na Viškovo, 21. siječnja, na utrku XCO Ronjgi u organizaciji svestranih BBK Rodeo Team!

FB page lige - https://goo.gl/RcFwaB