Crazy Safety lude dječje biciklističke kacige

Što su „Crazy“ proizvodi

Zabavne avanture zovu kvalitetu i udobnost. Izrada Crazy Safety osigurava lakoću i prozračenost kacige. Izabravši jedan od naših jedinstvenih dizajna, vaše dijete može pronaći najboljeg prijatelja s kojim će podijeliti zabavu.

Rumenih obraza, dobrog raspoloženja, punom brzinom naprijed. Crazy Safety kacige su jednostavne i udobne za nošenje čak i na dužim vožnjama. Sjajne za avanture, nevezano za odredište, Crazy Safety vašem će djetetu pružiti priliku za razvijanje motoričkih sposobnosti.

„Crazy“ je dizajniran u Danskoj

Čovjek iza sjajnih Crazy Safety motiva je dizajner Zdenko Oliver Santini koji se zaljubio u čarobni svijet crtića. Zdenko je neokrunjeni kralj ludoga.

Intervju sa Zdenkom, tvorcem Crazy Safety-a

 

Zašto su djeca tako luda za Crazy Safety?

Djeca vole lude stvari, a kada ih stavite na Crazy Safety kacigu, ona prestaje biti samo biciklistička kaciga, jednostavno oživi. Svoje dvoje djece Zeda i Manillu koristio sam kao pokusne kuniće i oni obožavaju ludi svijet Crazy Safety kaciga. Čak i moja žena ih smatra zabavnim i dekorativnim. Nemam ništa protiv ako Crazy Safety mogu nasmijati čak i odrasle.

Kako je ideja nastala?

Ideju sam dobio u osmom razredu kada su moji roditelji zahtijevali od mene da nosim biciklističku kacigu. Mislio sam da je totalno štreberska pa sam je ukrasio s kartonskom njuškom i zubima te dva oka napravljena od gumenih loptica sa sata likovnog. Odjednom sam imao krokodila na glavi. Moji su prijatelji poludjeli za idejom te su stajali u redu kako bi dobili kacigu kao što je bila moja.

Recite nam o procesu dizajna

Likove sam prvo nacrtao rukom nakon čega mi je profesionalni dizajner izradio digitalne 3D modele. No, modeli su bili pre uglati i beživotni pa sam ih odlučio napraviti od voska za modeliranje i običnih biciklističkih kaciga. Modele sam poslao proizvođaču i tako se proizvode do dan danas.

 


Cjelokupnu Crazy Safeti akciju pogledajte klikom ovdje