Eppingerov Pozzecco prvi na kvarnerskom rodeu

Danielu je od samog starta društvo među prvima pravio već poznati ligaš Gregor Sikošek (JB Team Novo Mesto) koji je na kraju u cilj ušao kao drugi, no prvi u kategoriji U40, dok su kao treći i četvrti u cilj ušli Danielove kolege iz kluba, Tomaž Čefuta i Mitja Klavora. Zaključujemo da ukoliko ovaj trojac nastavi dolaziti na utrke Zimske lige možemo očekivati i ozbiljne glavobolje vodećih natjecatelja lige ne samo u ukupnom već i u poretku po kategorijama.

GIANT MTB Zimske lige Istre i Kvarnera

Kod nešto kraće utrke (2 kruga) koju voze kategorije U13 i U15 pobjedu je odnijela Daša Mlakar (MBK SPORTR.SI) dok su nakon nje u cilj ušli Erik Vorkapić, ujedno prvi u svojoj U13 kategoriji i Matija Paškvan prvi u U15 kategoriji, oboje već dobro znana lica BK Grobnika.

GIANT MTB Zimske lige Istre i Kvarnera

Dječja utrka je u ovom kolu imala 14 natjecatelja, a najspretniji u svojim kategorijama bili su U11 Matea Šenkinc (BBK Team Rodeo) kod cura te u muškoj konkurenciji, Urban Dejak (Energijateam.com) u kategoriji U9, a njegov brat Lenart Dejak (Energijateam.com) u kategoriji U11.

GIANT MTB Zimske lige Istre i Kvarnera GIANT MTB Zimske lige Istre i Kvarnera

Ukupan broj natjecatelja ovog hladnog, ali sunčanog nedjeljnog dana rastegnuo se do brojke od 119 natjecatelja koji su se natjecali u 3 utrke i 15 zasebnih kategorija. Organizacija je očekivano bila na visokom nivou, a po osmjesima na crvenim licima moglo se zaključiti da smo imali još jedno zanimljivo i uspješno kolo. Bilo je tu i kamera i fotoaparata i glazbe kao i ića i pića. Ono što se dalo zaključiti po tijeku utrke je da je rodeaša uistinu mnogo, svakim danom sve više i više pa je, vjerujemo, zato i sve proteklo tako tečno bez ikakvih problema. Čini se da se i peh prethodne sezone u svezi okrijepe već potpuno zaboravio. :)

GIANT MTB Zimske lige Istre i Kvarnera

Kako to već i inače biva da se nakon kojeg zalogaja i čaja proglase i najbrže i najsretnije face brzo se krenulo na posao jer zima ne pita... Odmah po proglašenju uslijedila je i GIANT tombola gdje se podijelilo svih deset poklon bonova, jedna startnina naših prijatelja i natjecatelja Groalps bike maratona kao i jedne biciklističke sprinterice koje je osigurala tvrtka FEROX NOVA. Svi sretnici današnjeg kola se mogu pronaći u FB galeriji fotografija na stranici lige čime (uz naravno uz email) dokazujete svoj identitet pri korištenju osvojenih nagrada.

GIANT MTB Zimske lige Istre i Kvarnera GIANT MTB Zimske lige Istre i Kvarnera GIANT MTB Zimske lige Istre i Kvarnera

GIANT MTB Zimske lige Istre i Kvarnera GIANT MTB Zimske lige Istre i Kvarnera

Rezultate 4. kola GIANT MTB ZLIK / XC Ronjgi možete poklikati i pogledati ovdje

- po kategorijama http://bit.ly/4koloGiantZlik_Cat
- ukupno po utrkama http://bit.ly/4koloGiantZlik_Overall
- Krugovi http://bit.ly/4koloGiantZlik_Laps
Čestitamo svim natjecateljima koji su se s nama zagrijali na još jednom kolu GIANT MTB Zimske lige Istre i Kvarnera !

Želite znati više?

GIANT MTB Zimska liga Istre i Kvarnera odigrava se već 12 godina a želite li sudjelovati možete informacije potražiti na FB stranici ove grupe entuzijasta http://bit.ly/GIANTmtbZLIK! Očekujemo zainteresirane već na slijedećem kolu 27.1.2019. gdje ćemo natrag put Istre i to vrlo blizu Poreča točnije kod St.Becich!

Video reporti: