Finalno osmo kolo GIANT MTB Zimske lige u Režancima

Staza  XCO Režanci

Staza je kroz godine bila izložena raznim manjim ili većim "kozmetičkim zahvatima" pa se možda, iako je to u osnovi ista staza, i iznenadite. Krug je dužine 3,77 km i sastoji se od kratkih uspona i kratkih spusteva, vrlo je dinamične konfiguracije, ali i pogodna za sve profile rekreativaca.

Najmalađi startaju prvi, a GIANT je i ovaj put priremio nagrade

Kao u većini slučajeva ove sezone, dječja će utrka početi odmah iza podneva dok se start glavne utrke očekuje u 12:26 sati. Nakon utrke natjecatelje očekuje topli obrok i proglašenje najboljih uz dodjelu diploma i SmartGrow nagrada za 8. kolo. Kao i na svim, tako i na ovom zadnjem finalnom kolu za sve sudionike organizirana je GIANT tombola na kojoj natjecatelji mogu osvojiti vrijedne nagrade. Nakon toga nam slijedi još jedno izvlačenje sretnika koji će dobiti besplatne startnine za maraton MTB Slavnik te maraton GroAlps koji nas očekuju u svibnju.

Neizvjesnost uoči finalnog kola

Nakon dodjele odličja i tombole 8. kola, natjecatelje očekuje i dodjela odličja za ukupni poredak u sezoni po svim kategorijama gdje GIANT osigurava praktične nagrade i vrijednosne bonove najboljima. Ukupno bodovanje i već izvjesne dobitnike možete provjeriti na https://goo.gl/BDY2qi.

Prijave počinju od 10:30h, a za povoljniju kotizaciju od 30.00 kn možete se predprijaviti na https://goo.gl/E34aJo. Na dan utrke prijava iznosi 50.00 kn uz napomenu svim natjecateljima da ne zaborave svoje startne brojeve. Budite s nama u nedjelju 4. ožujka uz BK-CC Axa na zadnjem završnom kolu GIANT MTB Zimske lige ove sezone!

Prijave za finalno 8. kolo - https://goo.gl/E34aJo
FB page lige https://goo.gl/RcFwaB
FB event https://goo.gl/T7AoMb