Flourish i Roam po odličnim cijenama

Roam, stvoren za sve avanture!

Giant Roam višenamjenski je bicikl koji će vam pružiti ugodne vožnje po cesti, makadamu i šumskim putevima. Lagani aluminijski okvir i ravna pozicija volana daju najbolje kvalitete brdskog i cestovnog bicikla pa je stoga izuzetno okretan i brz. Snažne disk kočnice i prednja suspenzija omogućavaju udobnu i dobro kontroliranu vožnju u svim uvjetima, a odlazak na posao je još brži i bezbrižniji uz 28” kotače i već ugrađeni blatobran na okviru bicikla.

Roam

Niste sigurni kojim putem biste krenuli? Bez brige! Ovaj, godinama best buy model u trekking kategoriji, uvijek će vas pratiti.

Roam

Roam bicikle možete pronaći u Giant Store-u Zagreb na adresi Ulica Grada Mainza 21 ili na našem webu ako kliknete ovdje.

Flourish, elegantan odlazak u grad, sa stilom!

Flourish bicikl laganog je aluminijskog okvira, funkcionalnog i elegantnog dizajna pa ga upravo to čini savršenim gradskim ženskim biciklom. Okvir je dizajniran tako da omogućava lako penjanje i silaženje s bicikla. Broj brzina velikog raspona daje Vam mogućnost ugodne vožnje na ravnim i brdovitim cestama, a serijski ugrađeni blatobrani čuvat će Vas od neželjenih mrlja na odjeći. Dobro podstavljeno kožno sjedalo s oprugom i kožne ručke volana pružit će Vam maksimalnu udobnost u svim uvjetima.

Flourish

Određeni Flourish modeli opremljeni su svjetlima, košarom i prtljažnikom pa Vam pri odlasku u kupovinu neće nedostajati auto.

Ako ste u potrazi za laganim i svestranim biciklom lijepog dizajna, Liv Flourish modeli su upravo ono što Vam treba, a možete ih pronaći u GIANT Store Zagreb na adresi Ulica Grada Mainza 21 ili na našem webu ako kliknete ovdje