Generator Snow 2019.

SNJEŽNA LUDNICA PONOVO U NAJVIŠEM GRADU HRVATSKE.

Generator Snow 2019

19. i 20.01. Grad Delnice podno Petehovca će u organizaciji Generatora na 4. izdanju Generator snow-a ponovo ugostiti zaljubljenike u outdoors aktivnosti koji uživaju u svim vremenskim uvjetima.  Prvoga dana točno u podne prve tragove stazom pustit će biciklisti koji će iz Grada krenuti put prekrasnih šuma. Biciklisti će se moći okušati u dvije dužine, onoj rekreativnoj na 6km ili nešto dužoj na 18km, a dječica u utrci na 800m koja će startati 15 minuta do podne.

Sljedećega dana kreće avantura za trkače koji će također moći birati između dvije dužine 6 i 11km, kao i za djecu za koju je predviđena 800m duga staza. I ove godine će uz zasebne utrke u oba dana biti i proglašenje za apsolutne pobjednike koji će biti okrunjeni kao Kralj i Kraljica te Princ i Princeza Generator snow-a. Za Kralja i Kraljicu GS se možete boriti nastupom na obje utrke dužih distanci, a za Princa i Princezu nastupom na obje utrke kraćih distanci. Broj startnih mjesta je ograničen, pa požurite s prijavom koju kao i sve detalje možete pronaći na web stranici: www.generator-race.com

P.S. svi koji su se prijavili i svoju prijavu podmirili u 2018.godini (do 31.12.2018.) sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti Suunto 9.
..i ne zaboravite .. YOU ARE YOUR OWN GENERATOR!